Home » Gaming & Konsoller » Se alt i bilen
Se alt i bilen

Se alt i bilen

Share

Det er ved at blive moderne med biler, der optager alt, hvad der foregår foran bilen. Nu skal vi også til at optage, hvad der foregår inde i bilen.

Dash Cam Dually hedder dette dobbeltkamera, der optager alt foran bilen, og hvad der sker i førersædet. Det er rigtig smart, hvis du gerne vil optage enhver detalje af turen fra Ringkøbing til Holstebro.

Men kameraet kommer først rigtig til sin ret, hvis du for eksempel er involveret i en ulykke. Det kan være, at du og modparten er uenige om, hvem der gjorde hvad. Hvem var det, der overskred midterlinjen eller var uopmærksom et øjeblik?

Men hvis du har en optagelse, så vil du altid vinde sagen – hvis det altså ikke var dig, der lavede fejlen. Denne type med to kameraer kan befri dig for beskyldninger om at have talt i mobiltelefon, pillet næse, snøret sko eller spist højtbelagt smørrebrød.

Det kan også være rigtigt brugbart, hvis du af og til låner din bil ud til nogen – teenagebørn måske? – så kan du nemlig hive filmen ud bagefter og tjekke, hvordan de har kørt.

Og så har du en rigtig spændende, pædagogisk udfordring i at forklare dem, hvorfor de ikke må køre, ligesom de har set dig gøre.

Kameraerne er lavopløsningskameraer med kun 1,3 Mpixel. Til gengæld fylder selve kabinettet kun 12 x 12 x 2,5 cm. Det er forsynet med fire infrarøde LED-pærer, som kan lyse kabinen op, når det er mørkt. Det generer ikke chaufføren og giver et nogenlunde godt billede af bilens indre.

Apparatet er også forsynet med indbygget GPS, kompas og accelerationssensor. Det sidste er ikke beregnet til at måle hastighed, men til at logge oplysninger om sammenstød.

Der er fire af dem, så sammenstødets retning kan beregnes præcist.
Optagelserne ligger på et SD-kort, der kan tages ud og læses på enhver pc. En smart detalje er, at det er integreret med Google Maps i kraft af de indbyggede GPS-data.

Hvis videoen afspilles med en særlig software, kan man åbne et Google Maps vindue ved siden af og se et kort over køreturen, og hvor bilen var på et givet tidspunkt på videoen – ret smart.

Prisen er 350 dollars, og det er muligt at købe apparatet på www.spygadgets.com.


TAGS
Dash cam dually

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S