Home » Drone » Se video: Nordjysk landmand fik leveret computerspil med en drone
Se video: Nordjysk landmand fik leveret computerspil med en drone

Se video: Nordjysk landmand fik leveret computerspil med en drone

Share

Det blev den danske landmand Martin Dunker fra Nordjylland, der trak det længste strå i Ubisofts konkurrence og vandt en dronelevering af actionspillet Ghost Recon: Wildlands. I videoen herunder kan du se, hvordan det så ud fra luften, da dronen susede over Danmark

Danmarks første dronelevering af et computerspil er en realitet. Droneleveringen er sket i et samarbejde mellem spilvirksomheden Ubisoft og Coolshop, der er en af Danmarks hurtigst voksende e-handelsbutikker.

Sammen lancerede de en konkurrence, hvor man kunne blive den første dansker nogensinde til at modtage et computerspil med drone. Flere end 1600 spilentusiaster skrev sig op i håbet om at få leveret spiltitlen Ghost Recon: Wildlands med det flyvende postbud, men det blev den nordjyske landmand Martin Dunker, der trak det længste strå.

Se også:  Rovdyr med det hele – op til 64 GB ny ram-hukommelse

“Jeg vinder næsten aldrig noget, så endelig blev det min tur. Og hvor fedt er det ikke at få et spil leveret med en drone lige til traktørdøren?,” siger Martin Dunker.

Se videoen her:

Elitesoldat i Bolivias underverden

Handlingen i Ghost Recon: Wildlands udspiller sig i en nær fremtid i det sydamerikanske land Bolivia, der på trods af sin billedskønne natur bliver styret af det samvittighedsløse narkokartel Santa Blanca. De har gjort landet til den største kokainproducent i verden og sidder tungt på både magt og blodpenge.

The Ghosts, der er en gruppe amerikanske elitesoldater, har fået til opgave at bremse narkokartellet Santa Blanca og deres samarbejde med myndighederne, inden de forvandler landet til en reel narkostat. Og et af de vigtigste redskaber for soldaterne er netop små og smarte droner.
Ghost Recon: Wildlands er seneste udspil i Ubisofts prisvindende Ghost Recon-serie, der har kørt siden 2001. Det er første gang, Ghost Recon foregår i en åben verden, og spillere kan frit vælge, hvordan – og hvornår – de vil tage den svære opgave op.

Se også:  Historien om PC-Gaming

Læs mere om Ghost Recon: Wildlands her.


TAGS
Spil
Ubisoft

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S