Home » Test » Se tv hvor som helst
Se tv hvor som helst

Se tv hvor som helst

Share

Med den lille boks Tivizen kan du se tv på din computer alle steder, hvor du kan fange et tv-signal. Den fungerer også med en iPhone eller iPad

En lille plasticæske, der kan ligge i lommen, er alt, hvad der skal til, for at du kan få flotte og skarpe tv-billeder på din computer. Tivizen hedder boksen, og bag den står Elgato, der har specialiseret sig i diverse løsninger, som gør det muligt at omdanne computeren til en tv-skærm.

Men Tivizen er den mest handy løsning – og perfekt, hvis du for eksempel er på ferie i et sommerhus, i et telt, en campingvogn, på et vandrehjem eller helt ude i ødemarken. Blot der er et tv-signal.

Du kan sågar bruge den til at sende dine yndlingsudsendelser til en iPhone, en iPad eller andre transportable enheder – og helt uden kabel – for den benytter trådløs netværksteknologi til at overføre tv-signalet.

Men overførslen virker, selvom der ikke er noget trådløst netværk! Derfor kan du meget praktisk placere enheden der i huset, hvor tv-signalet er bedst.
Den mobile tv-tuner drives af et batteri, som kan oplades via USB-indgangen. Den holder i øvrigt op til 3,5 timer på batteriet. Så er du på ferie midt i juli, må du nøjes med afslutningen, hvis det er en af de lange Tour de France-etaper, du vil se.

Se også:  Ny iPad Pro er både hurtigere og billigere

Det trådløse trick dur desværre kun med en iPhone, iPod eller iPad. Til en computer eller en Android-baseret enhed skal du tilslutte Tivizen ved hjælp af det medfølgende USB-kabel.

[pt id=’2018813′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”Den lille Tivizen kan give tv på en computer bare der er et tv-signal i æteren.”‘]

Den lille Tivizen kan give tv på en computer, bare der er et tv-signal i æteren.

Fantastisk – når det virker

At få Tivizen til at virke er altså let. Og hvis tv-signalet er tilpas stærkt, er billedkvaliteten faktisk rigtig god. Du kan endda sætte direkte tv på pause eller få Tivizen til at optage udsendelser. Det gør du via den elektroniske tv-guide. På en pc styres processen med Windows Media Center. Men hvis tv-signalet svigter, hakker billedet eller falder ud hele tiden.

Se også:  iPad mini har fået flere kræfter og nyt design

Desuden fungerer tuneren kun sammen med betalingskanaler, og selvom der findes mange af dem, kunne det jo være rart at kunne tage alle de kanaler, man også har adgang til hjemme.

Endelig kan den ikke håndtere MPEG4-kodede signaler, hvis du bruger den med Apples produkter. Det er et ret alvorligt problem, nu hvor vi helt og holdent går over til MPEG4-standarden i Danmark. På en pc vil du dog ikke opleve problemer, men kan modtage i denne ret nye tv-standard.

Prisen er cirka 1.000 kroner, og det er noget for meget for en enhed af denne type. Men den er blandt de første af sin slags, og det koster altid at bryde isen.

[pt id=’2018814′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”Apple-enheder som iPhone iPod og iPad kan også få tv fra Tivizen. Antennen i den lille modtager er meget fleksibel så den ikke knækker.”‘]

Apple-enheder som iPhone, iPod og iPad kan også få tv fra Tivizen. Antennen i den lille modtager er meget fleksibel, så den ikke knækker.

Specifikationer

Understøtter: IPhone 4, 3GS, iPod touch (generation 3 og 4), iPad, iPad2, pc (Intel/AMD med mindst 2 GHz-processor og Windows 7).
USB: 2.0
WiFi: 802.11g
Video: MPEG2, MPEG4/H.264, 720/1080i HD-video
Batteritid: 3,5 timer
Dimensioner: 92x52x12 mm
Vægt: 68 gram


Elgato Tivizen
  • Pris
3
Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
elgato
iPad
iPhone
ipod
Tivizen

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S