Home » Hardware » Se listen: Her er danskernes favoritter inden for teknologi
Se listen: Her er danskernes favoritter inden for teknologi

Se listen: Her er danskernes favoritter inden for teknologi

Share

Hvis du troede Danmark var et Apple-land tog du fejl. Samsung er i top på listen over vores foretrukne teknologimærker. Det viser YouGovs teknologi-ranking 2021, som rangerer de teknologimærker, vi har det bedste overordnede indtryk af

Teknologimærker har hjulpet os igennem coronapandemien ved at forbinde og underholde os. YouGov har derfor set nærmere på, hvilke teknikmærker der er mest populære i Danmark og resten af verden.

Rankingen er baseret på YouGov BrandIndex impression-score, som måler det overordnede indtryk af et varemærke.

Sådan ser listen for Danmark ud:

Samsung er populær verden over og er helt i top på den danske ranking med en score på 40,6, mens andenpladsen går til en dansk teknikstjerne, nemlig Bang & Olufsen tæt fulgt af Bosch, som kommer ind på tredjepladsen med en score på 34,8.

Se også:  Vandtæt design, skjult kamera og pen-understøttelse: Her er Samsung Galaxy Z Fold3

Apple har som sædvanligt lanceret en række nye modeller og produkter det forgange år og sikrer sig fjerdepladsen foran mærker som Siemens, Sony og Philips.

Teknologimærker, som de fleste af os anvender hver dag, nemlig Microsoft og Google, indtager henholdsvis ottende og niendepladsen, mens Canon indtager den sidste plads på den danske top 10 liste.

Den globale top 25

Samsung indtager også toppen af den globale teknikranking. Samsungs produktsortiment spænder bredt fra telefoner til vaskemaskiner, og Samsungs produkter er således relevante inden for næsten alle områder af forbrugernes hjemmeliv.

Google, som også er svær at komme uden om i hverdagen, kommer ind på andenpladsen, mens messaging-platformen WhatsApp tager tredjepladsen.

Om rangeringen

I YouGovs Technology Rankings 2021 indgår følgende kategorier af varemærker: Hardwareproducenter (såsom Dell, Apple, Samsung, Bose), softwareproducenter (som Microsoft og IBM) og sociale medieplatforme (som Facebook, Twitter og WhatsApp).

Se også:  Trådløse earbuds med støjreduktion [TEST]: Trådløs nydelse i fred og ro

YouGov BrandIndex er tilgængelig i 55 markeder over hele kloden og gennemfører mere end elleve millioner interviews hvert år i Nordamerika, Sydamerika, Europa, Afrika, Asien, Mellemøsten og Australasien.

I Danmark sammenligner BrandIndex mere end 450 brands. Hver dag interviewer YouGov BrandIndex 200 personer, der er repræsentative for den generelle befolkning, og spørger dem om deres holdninger til forskellige varemærker.

Impression-scoren beregnes ved, at man spørger, hvilke varemærker man har et overordnet positivt indtryk af, og hvilke man har et negativt indtryk af. Netscoren beregnes som positive minus negative tilkendegivelser fra 1. marts 2020 til 28.februar 2021.


TAGS
Samsung

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S