Home » Mobiltelefon » Se Kasper Schmeichel i Samsungs nye reklamefilm: “Skal du flippe eller folde?”
Se Kasper Schmeichel i Samsungs nye reklamefilm: “Skal du flippe eller folde?”

Se Kasper Schmeichel i Samsungs nye reklamefilm: “Skal du flippe eller folde?”

Share

“Do you Flip or Fold?” Det spørgsmål stiller Samsung til Kasper Schmeichel i en ny kampagne, som markerer starten på et længere ambassadørsamarbejde med den populære målmand

Det lidt kryptiske spørgsmål dækker over, at han som ambassadør skal stå på mål for Samsungs nye generation af foldbare telefoner og derfor skal vælge, om han helst vil bruge den mindre Galaxy Z Flip3, der kan foldes på midten og blive helt kompakt, eller den store Galaxy Z Fold3, der udfoldet får størrelse som en tablet. Hvad Danmarks nummer 1 vælger, må du se filmen for at finde ud af.

Perfekt ambassadør

I kampagnefilmen viser Kasper Schmeichel sammen med Samsung, hvad mulighederne blandt andet er i foldbare telefoner; et kamera, der selv kan stå på græsset og filme træningen eller kan bruges til en håndfri fælles-selfie.

Se også:  Samsungs nye earbuds spiller musik i hi-res-kvalitet

For Samsung er Kasper Schmeichel den perfekte ambassadør for de nyskabende foldbare telefoner, der sætter nye standarder for mobil innovation:

”Essensen af vores virksomhed er at gøre det, der ikke er muligt. Vi vil konstant skubbe til grænserne, og den nye generation af foldbare telefoner er et af de bedste eksempler på dette: Selvfølgelig kan vi da bøje glas, selv om det umiddelbart virker umuligt. Dén fandenivoldske dedikation finder vi også i Kasper, og derfor var han det naturlige valg for os,” siger Claus Holm, som er IM Director og Landechef i Samsung Danmark.

Kasper Schmeichel er helt enig i matchet:

”Samsung siger ’Do What You Can’t’ og det kan jeg 100 procent identificere mig med. Jeg har altid troet på det umulige. Hvis folk har fortalt mig, at der var noget, jeg ikke kunne gøre, så har det kun gjort mig endnu mere tændt på at arbejde hårdt for at nå mine mål.”

Se også:  Samsung og Western Digital indgår stort samarbejde om fremtidens lagringsteknologi

Og så spiller det også ind, at han med samarbejdet med Samsung har kunnet rykke op i en ny liga på telefon-fronten:

”Min telefon spiller en kæmpe rolle i mit liv som fodboldspiller. Den er først og fremmest kontakten til min familie, men den er også adgangen til film og underholdning på de lange busture. Så kun det bedste er godt nok.”

Kampagnen løber lige nu på Samsungs egne kanaler.

Samsungs samarbejde med Kasper Schmeichel er en del af et nordisk initiativ, der blandt andre tæller den norske fodbold-komet Erling Haaland og den finske racerkører Kimi Räikkönen. Missionen er at inspirere folk til at følge deres passion.


TAGS
foldbar mobil
Galaxy Fold
galaxy z flip
Samsung
smartphones

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S