Home » Tilbehør » sE Electronics sE2200 [TEST]: Professionel mikrofon til forrygende pris
sE Electronics sE2200 [TEST]: Professionel mikrofon til forrygende pris

sE Electronics sE2200 [TEST]: Professionel mikrofon til forrygende pris

Share

Hvis du spørger musikere, producere og sandsynligvis også mange podcastere og YouTubere, hvilken kondensator-mikrofon du skal investere i med et budget på omkring femten hundrede kroner, vil svaret i rigtig mange tilfælde lyde sE2200

Det vil det, fordi mikrofonen faktisk er i stand til at præstere i en klasse, der kan kaldes ”professionel”. Trods prisen er der ikke gået på kompromis med byggekvalitet og komponenter. Det er en stormembran-mikrofon med 1” håndlavet kondensatorkapsel, klasse A-kredsløb og specialdesignede transformere. Den er bygget i et solidt metaldesign med guldbelagt xlr-tilslutning i bunden.

Det er en mikrofon, der efterhånden har eksisteret i mange år, men her er tale om en opdateret version. Med integreret switch til at dæmpe enten -10 dB eller -20dB samt filter, der kan fjerne alt fra 80 Hz eller 160 Hz og nedefter, er den endnu mere fleksibel end den originale model. Læg dertil den flotte evne til at håndtere selv høje lydtryk.

Se også:  Sennheiser Memory Mic [TEST]: Få lækker lyd på dine mobilvideoer
Får lyden til at funkle

Det er en mikrofon, der egner sig til stort set alle lydkilder – fra trommer og piano til guitar og vokal. Som radio- eller YouTube-mikrofon fungerer den også fortrinligt. Den giver en flot tilstedeværelse til stemmer og har generelt en lækker moderne karakter, der får det meste til at funkle. De øverste frekvenser fremhæves lidt, og det er ikke alle, der ser dette som et plus. Hvad man foretækker er dog hundrede procent en smagssag.

Ønsker du karakterfuld vintagelyd, er sE2200 ikke det bedste valg, men til moderne produktioner finder du næppe noget bedre i denne prisklasse. Slet ikke når du tager i betragtning af, at der i pakken også følger shock mount, popfilter og reduktionsgevind, så du er lige klar til at gå i gang med at optage.

Se også:  Blue Yeti X [TEST]: Moderne features i den klassiske mikrofon

Er budgettet lidt lavere, så kan X1 S anbefales. Den byder på mange af de samme kvaliteter, men er lidt mindre og fås for cirka 500 kroner billigere (999 kroner).


sE Electronics sE2200
4.5

Summary

Pris: 1599 kroner

TAGS
lydoptagelse
mikrofon
sE Electronics

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S