Home » Transport » Se billederne: Vild elektrisk sportsvogn med inspiration fra gaming
Se billederne: Vild elektrisk sportsvogn med inspiration fra gaming

Se billederne: Vild elektrisk sportsvogn med inspiration fra gaming

Share

Cyberster er en to-personers fuldelektrisk sportsvogn, der på én gang viderefører arven fra MGs ikoniske sportsvogn samtidig med at den henter inspiration fra e-sport

I sidste uge skrev vi, at MG på vej med helt ny sportsvogn på el. Nu er den afsløret.

Cyberster arver den klassiske cabriolet form og minder om en traditionel MG med en række styling-detaljer fra den klassiske MGB Roadster. Fronten af MG Cyberster har klassiske runde MG-forlygter kombineret med et smalt grilldesign sammen med interaktive ‘Magic Eye’ -forlygter, der åbner, når de tændes.

Futuristisk “gamer-design”

For at opnå en bedre aerodynamik er frontgrillen på MG Cyberster udviklet som en aerodynamisk luftkanal, der fører til forhjulene og fortolker ny æstetik til en elektrificeret fremtid.

Se også:  Her er Skodas nye elbil - rummelig SUV med lang rækkevidde, hurtig opladning og god trækkraft

På siden er en laserbælte-agtige LED-stribe. Bagenden er kendetegnet ved det flade ‘kamm tail’ design, mens LED-baglygterne er integreret fladt i bilens bagende og projicerer et digitalt billede, der afspejler MGs britiske arv. Derudover forbedrer de 7-egede ‘hacker blade’ højt ydende hjul også den generelle dynamik i MG Cyberster.

Interiørdesignet har et førercentreret layout med et venstre og højre adskilt cockpitdesign og en stor LED-instrumentering med en central skærm, der forbedrer køreglæden. Interaktionen realiseres gennem touch funktioner.

0 til 100 på tre sekunder

Konceptsportsvognen har en intelligent fuld-elektrisk arkitektur med en opgraderet version af modulfri batteriteknologi (CTP). Herved tilbyder MG Cyberster en imponerende rækkevidde på 800 kilometer og accelererer fra 0-100 km/t på mindre end tre sekunder. Den smarte teknologi manifesteres hovedsageligt i intelligent kørsel, aktiv opgraderingsteknologi, 5G interaktiv opkobling og selvkørende teknologi på niveau 3.

Se også:  Volvo-brand vil lave 100 procent klimaneutrale elbiler

Carl Gotham, direktør hos SAIC Design Advanced London, sagde: “Cyberster er en dristig erklæring, der rækker ind i MGs fremtid og samtidig berører mærkets arv, men vigtigere endnu bygger den på MGs banebrydende teknologi og avancerede design. Sportsvogne er livsnerven i MGs DNA, og Cyberster er et enormt spændende koncept for os.”

I 2024 er det nøjagtigt hundrede år siden, det ikoniske britiske bilmærke MG (Morris Garages) blev grundlagt. Det kommende jubilæum er en fantastisk mulighed for at drømme om en forbindelse mellem det gamle og det fornyede MG-brand. Med MG Cyberster viser mærket sine sportslige ambitioner, mens de udforsker mulighederne for en fremtidig sportsvogn.


TAGS
elbil
elektriske transportmidler
mg
sportsvogn

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S