Home » TV » Se alt dit medie-indhold på tv’et
Se alt dit medie-indhold på tv’et

Se alt dit medie-indhold på tv’et

Share

Energy TV Player er en prisvenlig tv-boks, som giver mulighed for at tilslutte et væld af apparater og vise fotos samt afspille video i fuld hd

Er der ingen usb-indgang i dit tv, og vil du gerne se film og fotos fra din harddisk, usb-nøgle eller et andet usb-apparat, skal du ikke fortvivle. Den sag kan nemt klares. Der fås efterhånden et bredt udvalg af forskellige tv-bokse, som giver dig alskens tilslutninger til dine apparater, så du kan sende medie-indhold fra dine lagerenheder videre til dit tv.

Energy TV Player er sådan en boks og endda en ret prisvenlig en af slagsen. For 49,90 euro får du en boks, der måske ikke er den mest avancerede på markedet, men ikke desto mindre giver dig de tilslutninger, der skal til for at slutte dine usb-enheder til tv-skærmen samt mere til.

Ud over usb-indgang er Energy TV Player udstyret med hdmi-udgang, så video kan sendes videre til tv’et i 1.080p fuld hd. Har du et 3D-tv, er der også mulighed for at se film i tre dimensioner, og der er desuden port til composite video, som understøtter 5.1 surroundsound via digital spdif-udgang.

Vil du se feriefotos eller andet, er det også muligt at sætte dine sd-, sdhc- og mmc-kort i boksen.

Energy TV Player understøtter mere end 150 populære video-, musik- og billedformater og har ifølge producenten, Energy Sistem, en nem og intuitiv brugermenu samt en behagelig fjernbetjening.

Energy TV Player er på markedet nu, men hvorvidt den kommer til Danmark, er uvist. Den er dog til at bestille via nettet.


TAGS
Energy sistem
TV-boks

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S