Home » Andet » Scanneren krymper
Scanneren krymper

Scanneren krymper

Share

Det er ikke kun mobiltelefonen, printeren og andet kendt
it-udstyr, der bliver mindre. Det gør scanneren også, og Canon har nu sendt en
mobil fuld farve duplex-scanner på markedet. Den er ikke billig, men god er den
altså

Kun lidt bredere end et stykke A4-papir og små to centimeter tyk er den nye ImageFormula P-150 scanner fra Canon. Vægten ligger på omkring et kilogram, så der er i sandhed tale om en mobil scanner.

Ifølge Canon selv der den da også rettet mod det rejsende folk. Den typiske bruger af denne scanner er folk på farten, det kunne for eksempel være forsikringsagenten, der har brug for at scanne dokumentation ind, når han er på hjemmebesøg.

Derfor er det vigtigt, at scanneren er enkelt at bruge og ikke mindst, at den ikke kræver det store tilbehør.

Det var absolut heller ikke tilbehør til scanneren, der væltede ud af kassen, da vi pakkede P-150 ud. Udover manualen, en cd og selve scanneren var der to usb-kabler i kassen. Et kig i manualen viste, at det ekstra kunne bruges, hvis man ønskede højere hastighed på scanneren, for så ville den trække strøm ud af to usb-porte og ikke bare en. Men den er ikke nødvendigt, scanneren virker fin på den ene usb-port.

Ingen installation nødvendig

Normalt, når vi tester hardware, er der en vis mængde softwareinstallation, der skal til, før hardwaren virker. Men med P-150 var det altså ikke nødvendigt. Slut usb-kablet til computeren, og når dialogboksen med »automatisk afspilning« dukker op (scanneren optræder som en lagerenhed), så åbner du bare enheden for at vise filer, og dobbeltklikker på den eneste fil der er, og vupti, så er du klar til at scanne.

Se også:  Canon Maxify GX7050 [TEST]: God driftsøkonomi med fikse blæktanke

Naturligvis har du ikke adgang til så mange funktioner på denne måde, men du kan sagtens scanne og få lagret dokumenter på din computer uden at installere noget software på din harddisk. En smart detalje som Canon skal have ros for.

Men der medfølger også en cd med såvel drivere som software, og den installerede vi naturligvis også for at se, hvilke muligheder vi på den måde fik.

Det krævede dog, at vi lige stillede om på en knap på scanneren, så den gik i TWAIN-mode, men det var let og fint beskrevet i manualen, og vi kunne altid stille den tilbage, så vi igen kunne bruge scanneren uden den medfølgende software.

Endnu flere muligheder med softwaren

Da vi fik softwaren installeret på vores computer, skete der ting og sager. Vi fik langt flere indstillinger at rode med, og vi fik mulighed for at lave scan-jobs, som faktisk er færdige indstillinger til forskellige typer scan-jobs. Det kunne være, ’tekstdokumenter’, ’billeder’ og lignende.

Se også:  Canon klar med vild hybrid: 45 MP fullframe og 8K raw-video i kompakt krop

En af de rigtig smarte ting ved scanneren er, udover det faktum at den scanner både forsiden og bagsiden af dokumentet på en gang, at den kan scanne stort set alle typer papir, og at den automatisk retter de færdige indscanninger op. Så hvis et papir kommer skævt gennem scanneren, så bliver det alligevel til en pæn lige indscanning i det færdige dokument.

En af de andre muligheder, vi fik med den medfølgende software, var, at vi kunne sende det færdige scan til en bestemt applikation. Det kunne være Word, Photoshop eller lignende – blot programmet var installeret på computeren.

Helt generelt var vi meget begejstrede for scanneren. Den opførte sig pænt, var nem at betjene, og så havde den faktisk ret mange muligheder. Ikke mindst fordi der medfølger et par programmer, som øger mulighederne med scanneren.

Blandt andet er der programmet PaperPort med, et program der organiserer dine dokumenter, og så er der et lille program til at holde styr på visitkort. Scan visitkortet direkte ind i det program, og så har du helt styr på dine kontakter.

Det eneste klagepunkt vi har med denne printer er prisen – den ligger lige lidt i overkanten.


ImageFormula P-150
  • Funktionalitet
  • Brugervenlighed
  • Pris
4

Alt om DATA siger

En transportabel scanner der er hurtig, har fuld
duplex og som er let at bruge. Må vi præsentere Canon P-150.

Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
Canon
PaperPort
scanner
Transportabel

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S