Home » Scanner » Scan op til 30 fotos på 30 sekunder med Epsons nye FastFoto-scanner
Scan op til 30 fotos på 30 sekunder med Epsons nye FastFoto-scanner

Scan op til 30 fotos på 30 sekunder med Epsons nye FastFoto-scanner

Share

Fotografiske minder og historiske fotos kan nemt scannes, forbedres og deles med Epsons nye fotoscanner

Hvordan bevarer du værdifulde, trykte fotos og deler dem digitalt? Hvad gør du, hvis du har stakkevis af fotoalbum og kassevis af fotos? Epsons nye FastFoto AA-680W tilbyder en hurtig og nem løsning.

Manuel placering og scanning af et trykt foto kan være tidskrævende, så når du har hundredvis af fotos, kan det virke som en kolossal og uoverkommelig opgave. Takket være den automatiske dokumentføder leverer FastFoto AA-680W-scanneren en smart løsning, da den kan scanne op til 30 fotos på 30 sekunder. Den scanner forskellige former og størrelser, herunder standardfotos, kvadratiske fotos, panoramafotos og polaroidfotos fra 9 x 13 cm op til 21 x 91 cm (panorama). Den ved også, hvornår den skal scanne både for- og bagside. Og den scanner automatisk særlige håndskrevne noter på bagsiden af fotos.

Forbedring af fotos

Du kan vælge at redigere fotos manuelt, men der er også en pakke med automatiske funktioner, som du kan vælge for at sikre, at alle fotos straks er klar til deling. Dette omfatter beskæring, rotation, gendannelse af farver i falmede fotos og forbedring af lysstyrke, kontrast og farver. Der er også mulighed for automatisk at gemme både en forbedret og oprindelig version af scanningen – perfekt, hvis du ønsker en uredigeret sikkerhedskopi.

Det er også gjort nemt at dele og lagre filer. Softwaren giver dig mulighed for at vælge en filtype, der passer til dine behov: Små JPEG-filer, der er nemme at dele, eller store TIFF-filer, der giver maksimal billedkvalitet. Med FastFoto-softwaren føres du trinvist gennem processen med at dele billeder via e-mail og automatisk uploade billeder til Cloud-tjenester som Dropbox og Google Drive.

Se også:  Epson ET-8500 [TEST]: Kostbar i indkøb – billig i drift

Denne alsidige scanner kan bruges til meget mere end fotos. Den kan arkivere et udvalg af enkelt- eller dobbeltsidet papir med en hastighed på 45 sider pr. minut 3, lodret op til A4. Scan og organiser dyrebare og vigtige dokumenter som for eksempel skolecertifikater og rapporter, børnetegninger, avisklip eller blot private dokumenter. Den kan også håndtere panoramabilleder – perfekt til digitalisering af skolefotos. Og takket være OCR-software kan scannede dokumenter redigeres i Word eller Excel, og der kan søges i PDF-filer.

Julian Maddock, product manager hos Epson Europe, siger: “Dyrebare familiefotos skal ikke gå tabt i støvede kasser – de fortjener at blive bevaret og delt med familie og venner. Vi mener, at digitalisering af disse værdifulde fotos er den eneste løsning. Vi er overbeviste om, at vores FastFoto AA-680W-scanner kan forenkle denne proces – selv for de største samlinger af familiefotos. Den største fordel er måske dens høje hastighed, husk også, at det er en komplet løsning, der spænder lige fra scanning til effektiv redigering, lagring og deling af filer.”

Se også:  Epson ET-8500 [TEST]: Kostbar i indkøb – billig i drift
Nøglefunktioner:

• Scan automatisk op til 30 fotos på 30 sekunder 1.
• FastFoto-software sikrer nemmere og hurtigere behandling med automatisk beskæring, skævhedskorrektion, rotation, gendannelse af falmede farver (gamle fotos), forbedring (lysstyrke, kontrast og farve), fjernelse af røde øjne.
• Med FastFoto-software kan du dele billeder via e-mail og direkte uploade billeder til Cloud-tjenester som Dropbox og Google Drive 2.
• Wi-Fi
• Den registrerer og scanner automatisk særlige håndskrevne noter på bagsiden af fotoet.
• Scan fotos med forskellige former og størrelser. Den kan scanne standardfotos, kvadratiske fotos, panoramafotos og polaroidfotos fra 9 x 13 cm op til 21 x 91 cm (panorama).
• FastFoto-software batchbehandler fotos og gemmer billeder effektivt og giver f.eks. mulighed for kun at gemme en forbedret version eller gemme en oprindelig og en forbedret version
• Vælg en filtype, der passer til dig: Små JPEG-filer, der er nemme at dele, eller store TIFF-filer, der giver en maksimal kvalitet på 600 dpi optisk opløsning.
• Arkivering af enkelt- eller dobbeltsidet papir med en hastighed på 45 sider pr. minut 3fra avisklip og børnetegninger, til kvitteringer, vigtige skoleresultater, fødselscertifikater, skøder og private dokumenter.
• OCR-software sikrer, at scannede dokumenter kan redigeres i Word eller Excel, og der kan søges i PDF-filer.
• Beskyt skrøbelige fotos, stempler eller dokumenter ved at scanne dem i det medfølgende bæreark i langsom scanningstilstand.


TAGS
Epson

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S