Home » Mobiltelefon » Samsungs smarte flip-mobil er blevet bedre og billigere
Samsungs smarte flip-mobil er blevet bedre og billigere

Samsungs smarte flip-mobil er blevet bedre og billigere

Share

Frontskærmen er større, teknologien stærkere og designet vandtæt. Og så er prisen på den nye Galaxy Z Flip3 tilmed betydeligt lavere end på forgængerne

Vi var ret begejstrede for den første Galaxy Z Flip, der så dagens lys i starten af sidste år, lige inden verden lukkede ned og gik i corona-beredskab. Mens verden nu er nogenlunde ved at ligne sig selv igen, får vi en opfølger.

Titlen er lidt misvisende, for der har aldrig været en Galaxy Z Flip2, men den nye model lanceres samtidig med Galaxy Fold3 og sandsynligvis derfor har Samsung valgt at lade de to foldbare følge hinanden i navngivningen.

Ligesom Galaxy Fold er Galaxy Z Flip en foldbar mobil, men den folder den modsatte vej. Den folder opad og ikke til siden. Samtidig er den mindre. I udfoldet tilstand har den skærm på 6,7″, svarende til en almindelig smartphone.

Se også:  Samsung Galaxy S21-serien [TEST]: De nye konger i Android-verdenen

Når den foldes sammen er mobilen kompakt og nem at have i lommen.

Selv når den er foldet, kan du se beskeder, notifikationer og andet. På fronten er en lille Super Amoled-skærm. Denne er vokset betydeligt sammenlignet med forgængerens. Den måler nu 1,9″ og har en pixeltæthed på 302ppi.

Den indvendige skærm har FHD+-opløsning og er forsynet med Samsungs bedste skærmteknologi i form af Dynamic Amoled 2X teknologi og 120 Hz opdateringshastighed.

Hårdført design

Ydersiden er skabt i Corning Gorilla Glass Victus, det nyeste og stærkeste af sin slags, og der er anvendt Armor Aluminium i kanterne, som skal være i stand til at modstå selv hårde knubs. Med en IPX8-certificering er mobilen desuden vandtæt.

Galaxy Z Flip3 får sine kræfter fra en Snapdragon 888 processor, den hurtigste fra Qualcomm, og der er 5G i alle afskygninger, inklusiv mmWave.

Se også:  Samsung Galaxy Tab S7 FE fås nu i billigere Wi-Fi-version

På bagsiden er der to kameraer, som kan anvendes både i åben og lukket tilstand. De består et 12 MP hovedkamera med f/1.8 blænde og optisk billedstabilisering samt et 12MP vidvinkel-kamera. På fronten er et 10 Mp selfiekamera.

Batteriet har en kapacitet på 3.300 mAh og kan oplades ved 15W.

Fås i mange farver

Galaxy X Flip3 leveres med 8 GB ram og der købes i en version med enten 128 GB eller 256 GB lager.

Der er et bredt udvalg af farver at vælge imellem, inklusiv creme, lavendel, grøn, hvid. pink m.m.

Mens forgængeren var en særdeles pebret mobil, er prisen på Galaxy Z Flip3 betydeligt lavere. Faktisk lavere end Samsungs “almindelige” topmobiler i Galaxy S-serien. Priserne er således:

Galaxy Z Flip 3 (128 GB): 8199 kroner
Galaxy Z Flip 3 (256 GB): 8699 kroner


TAGS
foldbar mobil
galaxy z flip
Samsung

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S