Home » Wearable » Samsungs nye smartwatch kan bruge Android-apps: Her er Galaxy Watch4
Samsungs nye smartwatch kan bruge Android-apps: Her er Galaxy Watch4

Samsungs nye smartwatch kan bruge Android-apps: Her er Galaxy Watch4

Share

Samsung Galaxy Watch4 har flere sundhedsfunktioner end forgængerne samt et optimeret styresystem, der er tæt integreret med Googles mobilunivers

Samsungs smarture har ry for at være særdeles brugervenlige, men en af kritikpunkterne man ofte møder, er at udvalget af et apps er begrænset. Der er der imidlertid gjort noget ved i de nyeste modeller. De kommer nemlig med en helt ny brugerflade skabt i samarbejde med Google. På overfladen er den som man kender, men integrationen med Wear OS betyder, at der er adgang til et væsentligt større økosystem af apps og Android-funktioner.

Google Play Store er direkte integreret i Watch4, som også selv kan finde ud af at hive kompatible apps og relevante indstillinger – såsom ’forstyr ikke’, alarmer og blokerede opkald – ind fra din smartphone. Således skal brugeren få en oplevelse, hvor mobil og ur smelter betydeligt tættere sammen end tidligere.

Avancerede sundhedsfunktioner

Galaxy Watch4 er udstyret med BioActive Sensor, der bruger en enkelt chip til at drive tre kraftfulde sundhedssensorer, der inkluderer pulsmåling, EKG (elektrokardiografi) og, for første gang nogensinde i et ur, måling af kropssammensætning gennem bioelektrisk impedansanalyse.

Se også:  Lækker teknik: Samsung Odyssey G7

Brugere kan således overvåge deres blodtryk, hjerterytme (EKG), måle deres iltmætning i blodet og beregne deres kropssammensætning . Måleværktøjet til kropssammensætning giver brugerne en dybere forståelse af deres generelle sundhed og kondition gennem målinger som skelet- og muskelmasse, basal metabolisme, kropsvandindhold og fedtprocent. Efter bare cirka 15 sekunder vil urets sensorer fange hele 2.400 datapunkter.

De nye smartwatches har desuden de sundhedsfunktioner, som vi i dag forventer af et smartwatch i topklassen. Der er omfattende muligheder for at måle træningsaktiviteter, en bred vifte af guidede træningspas og mulighed for at udfordre venner. Du kan også skabe dit eget fitnesscenter derhjemme ved at forbinde Galaxy Watch4 til et kompatibelt Samsung Smart TV, hvor kalorietællinger og pulsmålinger vises på skærmen.

Lytter til din snorken

Når det er tid til at sove, giver Galaxy Watch4 en detaljeret analyse af dine søvnmønstre, med flere detaljer end tidligere. Uret registrerer for eksempel lyden af din snorken og måler dit iltniveau i blodet, når du sover. Via søvnpunkter kan dit Galaxy Watch4 hjælpe dig til en bedre søvn.

Se også:  Kun 870 gram: Samsungs nye Galaxy-bærbare er både lette og stærke
To versioner

Stort al indmad er opdateret – hurtigere processor, skærm med højere opløsning, udvidet hukommelse m.m. Du får op til 40 timers batteritid, og med 30 minutters opladning er der 10 timers batteritid.

Uret fås i to versioner. Det minimalistiske Galaxy Watch4, i enten 40mm eller 44mm, med farvemuligheder som Black, Silver og Pink Gold og Green. Og Galaxy Watch4 Classic, et mere klassisk ur med Samsungs velkendte roterende urskive. Det fås i 42mm og 46mm, i farverne Black og Silver.

Galaxy Watch4 og Galaxy Watch4 Classic kan forudbestilles nu og er i butikkerne fra den 27. august til følgende priser:

Galaxy Watch4 Classic 46mm LTE DKK 3.399
Galaxy Watch4 Classic 46mm BT DKK 2.999
Galaxy Watch4 Classic 42mm LTE DKK 3.199
Galaxy Watch4 Classic 42mm BT DKK 2.799
Galaxy Watch4 44mm LTE DKK 2.699
Galaxy Watch4 44mm BT DKK 2.299
Galaxy Watch4 40mm LTE DKK 2.399
Galaxy Watch4 40mm BT DKK 1.999

 


TAGS
galaxy watch
Samsung
smartwatches
wearables

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S