Home » Mobiltelefon » Samsungs nye monstermobil scanner dit øje
Samsungs nye monstermobil scanner dit øje

Samsungs nye monstermobil scanner dit øje

Share

Samsung er klar med Galaxy Note7. En toptunet kæmpemobil med kurvet skærm, elektronisk pen og indbygget irisscanner, der logger dig ind ved at scanne dit øje

Galaxy Note er Samsungs serie af kæmpemobiler, rettet mod arbejde og kreativitet. Galaxy Note7 er den seneste i serien, og her er praktisk taget tale en forvokset Galaxy S7 på steroider, tilført et par spændende ekstrafunktioner. 

Den 5,7″ store skærm har de karakteristiske kurver vi kender fra de seneste modeller i S-serien, og den er skabt i hårdført Gorilla Glass 5, der modstår det meste. Opløsningen er Quad HD (2560 x 1440 pixels). Ligesom tidligere Note-modeller kommer den nye Note7 med en S Pen, der gør det nemt at tegne og skrive på mobilen. I forhold til tidligere udgaver har den nye S Pen et opdateret design med smallere spids og forbedret trykfølsomhed. Det skal gøre fornemmelsen meget lig en almindelig pen. Med Screen off Memo-funktionen kan man lave noter uden at låse skærmen op og Samsung Notes gemmer automatisk alt skabt med S Pen i skyen.

Se også:  Motorola edge 20 [TEST]: Slank mobil med turboskærm

Både pen og mobil er vand- og støvtætte efter IP68-standarden.   

Med Quad 2.3GHz + Quad 1.6Ghz, Octacore-processor og 4GB ram må vi gå ud fra at den nye mobil er mindst lige så lynhurtig som Galaxy S7. Det store 3.500 mAh bør ligeledes sikre en batterilevetid, der kan matche lillebroren.

Scanner dit øje

De to kameraer på henholdsvis 5 MP (F1.7) front og 12MP (F1.7) er identiske med de fremragende kameraer på S7, og det samme gælder i øvrigt mange af de andre features i mobilen. En afgørende nyhed er dog irisscanneren – en ekstra sikkerhedsfeature, der kan bruges til at låse mobilen op, logge på hjemmesider og andet. Ved at scanne dit øje tjekker den, at det er dig, der ønsker adgang. Det skal blive spændende at se, hvor godt irisscanneren fungerer, og om den reelt bringer nogen værdi til mobilen, som i forvejen er forsynet med den velkendte fingeraftrykslæser.    

Se også:  Motorola Edge 30 Pro [TEST]: Moto-mobiler med det nyeste og bedste

Det finder vi ud af, når vi forhåbentlig snart kan teste mobilen, som kommer i butikkerne fra d. 2. september. Samsung Galaxy Note7 kommer med 64 GB indbygget hukommelse og får en vejledende pris på 6.699 kroner.


TAGS
Galaxy
irisscanner
Note
smartphone

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S