Home » AOD Pro » Ny hårdfør tablet til byggepladser og butikker
Ny hårdfør tablet til byggepladser og butikker

Ny hårdfør tablet til byggepladser og butikker

Share

Den nye tablet Samsung Tab Active3 er skabt til virksomheder, der opererer i miljøer, som er fjendtlige over for elektronik.

Tablets har indtaget forretninger, byggepladser og andre miljøer, som kan ”stresse” følsom elektronik. Her får en traditionel tablet kort levetid. Men der er hårdføre alternativer, og en af dem er den helt nye Galaxy Tab Active3, som ifølge producenten kan tåle selv de hårdeste miljøer.

”Den måde, vi arbejder på, ændrer sig konstant og bevæger sig væk fra komfortable kontorer til krævende miljøer i marken. Til Galaxy Tab Active3 har vi lyttet til feedback fra både kunder og partnere for at udvikle et produkt, der virkelig letter arbejdet. Derfor er Galaxy Tab Active3 udviklet til hårde miljøer og har også opgraderet ydeevne til at håndtere de nyeste applikationer med maksimal sikkerhed,” siger Claus Holm, som er Director IM & Country Manager Denmark.

Vand- og støvafvisende

Galaxy Tab Active3 er certificeret i henhold til den militære standard MIL-STD-810H, hvilket betyder, at den kan klare hårde arbejdsforhold. Den er vand- og støvafvisende i henhold til IP68, så den er sikker at bruge i skiftende udendørsmiljøer.

Hjertet i elektronikken er en Exynos 9810-processor. Der er 4 GB ram og 64 GB internt lager. Internet-standarden er selvfølgelig Wi-Fi 6. For virksomheder, der bruger tablets et fast sted, understøtter Tab Active3 også No Battery Mode til strømforsyning uden batteri.

Bagkameraet på 13MP giver klare billeder, når man skal tage billeder eller scanne detaljerede dokumenter. Det forreste 5MP kamera er perfekt til at deltage i videomøder.

Knap kan programmeres

En programmerbar knap på siden af enheden giver direkte adgang til de mest anvendte apps eller programmer, såsom nødopkald, scanning eller Push to Talk.

Tabletten er optimeret til kamerabaseret stregkodescanning, for at lagermedarbejdere lettere kan administrere produkter og scanne dem ved salg. Tab Active3 understøtter også NFC med EMV-niveau 1 til betaling.

Når Touch Sensitivity er tændt, kan tabletten bruges selv med tynde arbejdshandsker, så brugeren ikke behøver at bruge tid på at tage handskerne af og på, praktisk i krævende anvendelsesmiljøer.

Den medfølgende S Pen, som er et værktøj til at tage signaturer eller håndtere komplekse dokumenter i miljøer, der kræver handsker, er nu også vand- og støvafvisende.

Jævnlige sikkerhedsopdateringer

Tab Active3 er også en del af konceptet Samsung Enterprise Edition, hvor enhederne kan fås i mindst to år og modtager regelmæssige sikkerhedsopdateringer i fire år. Den komplette mobilitetsløsning, Knox Suite, er også inkluderet i et år.

Den nye Samsung Galaxy Tab Active3 fås for 4199 kr.


DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S