Home » Mobiltelefon » Samsungs monster-androide
Samsungs monster-androide

Samsungs monster-androide

Share

Galaxy Note II er hele 5,5-tommer og fyldt med funktioner

Galaxy Note II er Samsungs andet bud på en enhed i den spændende kategori phablets. Det vil sige en enhed, der ligger sig imellem smartphones og tablets.

Siden den første version af Galaxy Note blev lanceret, er smartphones vokset betydeligt i størrelserne, men med sine 5,5 tommer er Galaxy Note II dog stadig større end de fleste smartphones og 0,2 tommer større end sin forgænger. Selvom jeg ikke var ubetinget vild med størrelsen på den første Note, blev jeg rigtig gode venner med Note II, selvom den stadig for en kvindehånd føles lige i overkanten. Ikke desto mindre er skærmen på Note II utrolig flot med Super AMOLED, og brugergrænsefladen fungerer lynende hurtig. Ingen ventetider på surf mellem hjemmeskærme, og den store skærm bliver hurtig en kærkommen feature, når man læser mails, surfer net eller ser video.

Se også:  Sådan bliver Android 12: Her er de 10 fedeste funktioner

Galaxy Note II har arvet mange af de smarte funktioner, der blev introduceret med Samsung Galaxy S III. Der er f.eks. en af mine favoritter Smart Stay, der sørger for, at skærmen er tændt, så længe jeg kigger på den. Derudover medfølger der som Note I en pen, der er praktisk puttet væk i siden af mobilen. Med den kan du tage notater, oprette pennebevægelser til at åbne specifikke programmer, bruge genvejene på pennen m.m. Det fungerer fint, selvom pennen stadig ikke føles helt rar i min hånd.

Som før nævnt har en af mine anker ved de store skærme (og ved Note I) været, at jeg ikke længere kan betjene mobilen med en hånd. Det har Samsung dog rådet bod på med funktionen enkelthåndsbetjening. Når den er slået til, vil tastaturet flyde mod højre eller venstre side (alt efter om du er højre- eller venstrehåndet) og på den måde kan du nå tal og bogstaver og endda oplåsningsmønstret kan sidestilles – godt tænkt!

Se også:  Google klar med ny nem delingsfunktion til Android-mobiler

Dertil er Note II proppet med alle tænkelige funktioner fra NFC til 8MP kamera og trods den store skærm, gik mobilen ikke død for strøm i løbet af en almindelig arbejdsdag, hvilket efterhånden er standard for de fleste smartphones.


Samsung Galaxy Note II
  • Pris
4
Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
Android
phablet
S-pen
Samsung Galaxy Note
Samsung Galaxy Note II
TechLife

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S