Home » Mobiltelefon » Samsungs kommende topmobil kan have en stor game changer i ærmet
Samsungs kommende topmobil kan have en stor game changer i ærmet

Samsungs kommende topmobil kan have en stor game changer i ærmet

Share

Samsungs næste topmobil lander ifølge rygterne lige efter nytår, og især én feature kan vise sig til at få stor betydning

Samsungs topmobiler lander normalt i starten af året, men hårdnakkede rygter fortæller, at 2021-modellerne kan komme allerede i januar. Det er Android Authority, der har haft følehornene ude, og snuset sg frem til oplysningerne. De mener også at serien vil komme til at hedde Galaxy S21, og ikke Galaxy S30, som ville ligge i tråd med linjen fra de seneste års lanceringer.

Tre modeller

Men hvad kan vi så forvente? Det er der selvfølgelig også interessante bud på. Nogle mere kvalificerede end andre. De fleste rygtesmede er dog enige om at vi, ligesom sidste år, får tre modeller. Galaxy S21, Galaxy S21 Plus og Galaxy S21 Ultra. Det vil først og fremmest være på skærmstørrelse, kamerafeatures og pris, at de tre mobiler vil være forskellige.

Flagskibet Galaxy S21 Ultra vil, ifølge Android Authority, være en stor krabat med 6,9″ WQHD+-skærm, mens Galaxy S21 Plus vil få 6.7″ FHD+-skærm og Galaxy S21 en 6.2-inch FHD+-skærm. Alle tre med 120 Hz opdateringsfrekvens.

Lækkede billeder af de nye Galaxy S21-modeller.

Lækkede billeder af de nye Galaxy S21-modeller.

Bedre zoom

Ultra’en vil sandsynligvis have fire kameraer på bagsiden. Ligesom sidste års model et hovedkamera 108 MP, suppleret af ultravidvinkel på 12 samt ikke mindre end to zoom-kamera, det ene med 3 x optisk, det andet med 10x optisk. Begge på 10 MP. Det tyder på, at der er forbedret betydeligt på dette punkt, som var en af de store nyheder i sidste års Ultra-mobil.

Se også:  Samsung Galaxy SmartTag+ [TEST]: Spor dine ting med stor præcision

De to andre modeller er mere moderate i deres kameraspecs. Her får man hovedkamera på 12 MP,  12 MP ultravidvinkel og 12 MP telefoto.

Ny processor

I vores del af verden skal vi, baseret på tidligere lanceringer, forvente Samsungs egen processor som motor i mobilerne. Det bliver med al sandsynlighed den nye Exynos 2100, som er baseret på 5 nm teknologi og kan levere hastigheder op til 2,9 GHz. I andre dele af verden leveres mobilerne sandsynligvis med den nye Snapdragon 888.

Batterikapaciteten ser ud til at blive 5.000 mAh i Galaxy S21 Ultra, 4.800 mAh i Galaxy S21 Plus og 4.000 mAh i Galaxy S21.

Understøtter pen

Alle dette går under hvad man kan betegne som forventede opgraderinger. De nye mobiler ser dog ud til at få én feature, som S-serien tidligere har været udelukket fra. Det er understøttelse af S-Pen. Den feature har udelukkende været forbeholdt Galaxy Note-mobiler, og været det i særlig grad adskilte dem fra andre Samsung-mobiler. I S-modellerne vil pennen dog ikke komme med i pakken, men vil kunne købes som tilbehør.

Se også:  Samsung lancerer robotstøvsuger med LiDAR-sensor og kæledyrspleje

Denne feature har fået eksperter til at spekulere i, om Samsung er på vej til at pensionere Galaxy Note-serien. At Samsungs anden store serie af mobiler kan gøre brug af S-Pennen kan gøre Note-mobilerne mindre attraktive, mindre Samsung vælger at gå en ny vej med disse, og det er der faktisk en del, der tyder på, at de gør.

Mindre tilbehør

En anden “nyhed” i S21-serien ser ud til at være manglen på en medfølgende oplader i æsken. Der vil muligvis heller ikke følge høretelefoner med. Argumentet vil formentlig være miljøet, og den køber vi gerne, så længe Samsung sørger for at lade mobilerne understøtte hurtig opladning. Gerne hurtigere end de 25W, som de fleste af årets topmobiler har haft som maks.

En officiel lanceringsdato er ikke meldt ud, men Android Authority mener at den vil være 14. januar, med salgsstart d. 22. januar. Prisen kendes heller ikke, men noget tyder at den billigste model, Galaxy S21, vil starte billigere end sidste års basis model, Galaxy S20.

Alt dette er stadig kun kvalificerede gætterier. Vi må vente på Samsungs officielle lancering, før vi ved med sikkerhed, hvordan de nye Galaxy S-mobiler bliver.


TAGS
Galaxy S
Samsung
smartphones

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S