Home » Underholdning » Samsungs gratis tv-tjeneste rykker ind i Danmark
Samsungs gratis tv-tjeneste rykker ind i Danmark

Samsungs gratis tv-tjeneste rykker ind i Danmark

Share

Samsung TV Plus giver adgang til en bred mængde gratis live on-demand-indhold ud over de streaming-apps, som Samsung Smart TV-kunder allerede har glæde af. Tjenesten åbner i Danmark nu

Samsung TV Plus havde sin debut i verden i 2015. Tjenesten leverer øjeblikkelig adgang til nyheder, sport, underholdning og meget mere. Og den er helt gratis

Efter en nylig udrulning af Samsung TV Plus til Australien, Brasilien, Mexico og Indien udbydes tjenesten nu også til ni nye europæiske lande, herunder Danmark.

Brugerne i de nye lande kan få adgang til tjenestens gratis live TV-indhold på tværs af Smart TV-platformen.

”Samsung er meget begejstret for at udvide Smart TV Plus-tilbuddet i Europa. Væksten i Samsung TV Plus er et resultat af kvaliteten af indholdet, den lette adgang og de oplevelser, der tilbydes på flere skærme, og vi arbejder hårdt på at udvide tilbuddet til alle vores europæiske kunder,” sagde Gus Grimaldi, chef for Produkt til Europa.

For brugere i disse ni nye europæiske lande vil Samsung TV Plus være tilgængelig på enhver Samsung Smart TV-model, der er lanceret fra 2017 til 2021. I Danmark lanceres den regionale Samsung TV Plus-tjeneste med 20 kanaler herunder Euronews Live, Bloomberg TV og InsightTV.

Udvider TV Plus-oplevelsen

Ud over de nye lande, der er føjet til Samsung TV Plus-tjenesten, kan seerne også se frem til en mere raffineret Samsung TV Plus-app oplevelse med nye Smart TV-funktioner. Dette inkluderer blandt andet en fjernbetjening til 2021 modellerne, der med et enkelt klik giver nem adgang til Samsung Smart TV-appen.

Samsung TV Plus opdateres regelmæssigt for at give den bedst mulige brugeroplevelse. Brugere kan nu drage fordel af forbedringer i appens Player UI inkl. en enklere afspilningsmenu, som giver mulighed for mere intuitiv kontrol. Da Samsung TV Plus’ video-on-demand-tjeneste fortsat udvides, kan brugerne forvente endnu mere gratis VOD-indhold med Samsung TV Plus Smart TV og mobilapps.

Fakta om TV Plus

Samsung TV Plus giver seerne øjeblikkelig adgang til nyheder, sport, underholdning og meget mere på deres Samsung TV. Det er 100 % gratis og kræver ingen downloads, tilmelding, kreditkort, abonnementer eller yderligere enheder.


TAGS
samsung tv plus
tv-tjeneste

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S