Home » Promotion » Samsungs brugerunivers forbinder alle dine enheder – også din Windows-pc
Samsungs brugerunivers forbinder alle dine enheder – også din Windows-pc

Samsungs brugerunivers forbinder alle dine enheder – også din Windows-pc

Share

 Annonce 

Med det brugervenlige One UI 4-system taler Samsungs enheder sammen på smarte måder og er tæt forbundet med din Windows-computer

Samsung Galaxy Tab S8-serien af tablets kommer med det nye One UI 4 som styresystem. Det byder på en utrolig intuitiv oplevelse, hvor der er rig mulighed for at skabe sin egen brugerflade ved hjælp af ikonfarver, widgets, farvepaletter og meget andet.

Der er også nem adgang til en række emojis, GIF’er og klistermærker direkte på tastaturet, og enheden er beskyttet af Samsung Knox Vault, som inkluderer en sikker processor og hukommelse, der beskytter følsomme data.

Unik synergi

Systemet er det samme som i Samsungs nyeste Galaxy-mobiler. De taler derfor exceptionelt godt sammen. Du kan eksempelvis anvende en Galaxy S22 Ultra som palette, når du maler eller farvelægger på Tab S8 Ultra med din S-Pen.

Noter, billeder, beskeder og meget andet kan ligeledes synkroniseres med dine Samsung-enheder – arbejd videre med indholdet på din computer eller nyd dine mobilbilleder i stort format på dit tv.

Der er en unik synergi mellem Samsungs enheder.

Modtager du et telefonopkald på din Galaxy-mobil, mens du ser en film på din tablet, kan Samsungs smarte øretelefoner, Galaxy Buds, selv sørge for at sætte filmen på pause, modtage opkaldet og skifte tilbage til filmen på din tablet, når opkaldet er afsluttet.

Du kan også nemt dele indhold med en anden mobil eller Samsung-pc med Nearby Share, som opretter direkte trådløs forbindelse.

Læs vores test af Samsung Galaxy Tab S8 Ultra her:

Samsung Galaxy Tab S8 Ultra [TEST]: Enestående storskærmstablet

Via SmartThings-platformen er der et samlet økosystem til at styre dine smarte enheder i hjemnet – lys, termostater, højttalere og meget andet – fra Tab S8 Ultra og enhver anden Samsung-enhed.

Brug den som kontor-pc

Det er ikke kun andre Samsung-enheder, Tab S8 Ultra taler godt sammen med. Har du en Windows-bærbar, kan Samsungs tablet tjene som en ekstra skærm, der udvider billedet.

Vil du arbejde med indholdet på din Tab S8 Ultra, ligesom du gør på en klassisk skrivebords-pc, kan du slutte den til en ekstern skærm og anvende DeX-tilstand, der skaber et desktop-lignende miljø med vinduer, værktøjslinjer mm. Tilslut mus og tastatur via Bluetooth, så har du en komplet kontormaskine med direkte adgang til Office-pakken, Adobe-programmer og stort set alt andet, du kan have behov for i en arbejdssituation.

Med direkte adgang til et væld af streaming-tjenester og Android-spil kan Galaxy Tab S8 Ultra også udgøre en gennemført underholdningsstation – enten i sig selv eller når den kobles på en større skærm.

En tablet til ethvert behov

Tab S8 Ultra ledsages af to andre tablets i Tab S8-serien. Tab S8+ og Tab S8 har mindre skærme og lavere priser. Skærmen på Tab S8+ måler 12,4”, mens Tab S8 har en TFT-skærm på 11” .

Begge kommer med S-Pen og mange af de øvrige, gode funktioner fra Tab S8 Ultra, dog ikke dobbeltkamera på fronten.

Udvid oplevelsen

For at få det optimale ud af din Galaxy Tab S8 kan du tilkøbe et Book Cover Keyboard. Her får du ikke bare et smart cover, der beskytter din tablet, når du har den med i tasken. Du får også en stander, så din Tab S8-tablet står af sig selv, når du vil se videoindhold. Derudover får du et tastatur med førsteklasses bagbelyste taster i fuld størrelse samt konfigurerbare genvejsknapper, så du kan skrive og arbejde, som var det en bærbar computer.

Tastaturet kan fjernes, uden at bagcoveret følger med, så man kan bruge stander-funktionen, uden at tastaturet kommer i vejen. Smart, hvis man eksempelvis vil se film, når man sidder i en trang flykabine.


TAGS
annonce
Galaxy
Samsung

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S