Home » Mobiltelefon » Samsung Galaxy A7 [TEST]: Budgetmobil med superkamera
Samsung Galaxy A7 [TEST]: Budgetmobil med superkamera

Samsung Galaxy A7 [TEST]: Budgetmobil med superkamera

Share

Du får flere kamerafunktioner i Galaxy A7 end nogen anden smartphone i prisklassen. Der er hele tre styks på bagsiden samt intelligent billedoptimering

Jo flere kameralinser, jo større udvalg af fotomuligheder. Det gælder ikke kun gammeldags kameraer, men også smartphones. Samsung har forsynet den nye Galaxy A7 med ikke mindre end tre kameraer, endda uden at mobilen koster kassen.

Fuld af fotofunktioner

De tre kameraer består af et 24 MP standardkamera med stor f1.7 blænde, et 8 MP vidvinkelkamera samt et 5 MP dybdekamera. Det betyder, at du udover de klassiske kameraegenskaber får muligheder for at skyde i ultrabredt format samt at få flotte slørede ”bokeh”-baggrunde bag dine motiver.

Med en vidde på 120 grader er det en ret bred vidvinkel, du får. Det er en herlig egenskab, når du vil fange store landskaber eller skyde gruppefotos af hele familien. Som det nu engang hører sig til den slags objektiver, får du en vis buet fiskeøje-effekt med i købet.

Skiftet fra vidvinkel til almindeligt kamera foregår helt simpelt ved at klikke mellem to ikoner i bunden af appen. I almindelig tilstand tager kameraet skarpe og farvestærke billeder. Er lysforholdene svage, kan kameraet selv finde ud af et gå i en særlig low light-tilstand, hvor fire pixels kombineres til én. Således får du ekstra lys på bekostning af lidt pixeltæthed, men det er godt givet ud, for resultaterne er flotte.

Se også:  iPhone 11 kan komme til at se sådan ud

Bokeh-effekterne i Live Mode er også udmærkede, omend ikke helt så raffinerede som på Samsungs dyrere mobiler, og der er mulighed for at indstille fokus og graden af sløring både før og efter, billederne er taget.
Kameraet rummer desuden Panorama, fuld manuel ”Pro”-tilstand, skønhedsoptimerende tilstand, farveoptimering, hyper-lapse, slowmotion-video og meget andet. Der er også ”kunstig intelligens”, så kameraet kan aflæse omgivelser og justere indstillingerne derefter.

Resultaterne er generelt rigtig gode, omend mangel på optisk stabilisering gør, at elementer nemmere bliver slørede, hvis de er i bevægelse, og at kameraet ikke er så tilgivende overfor rystende hænder.
Også frontkameraet byder på hele 24 MP samt et bredt udvalg af features, heriblandt bokeh, en form for panorama-selfie, AR Emoji og diverse forskønnelsesfunktioner. Uden tvivl et selfie-kamera af den bedre klasse.

Flot storskærmsmobil

Det er helt klart kameraet, der er hovedattraktionen i Galaxy A7, men det betyder ikke, at Samsung har slækket på andre egenskaber. For en mobil i denne prisklasse er designet ret imponerende, udformet med glas for og bag samt aluminium i kanterne.

Den store 6” Super Amoled skærm går relativt langt ud til kanterne, dog ikke helt så langt som Samsungs topmobiler, og den står med en glimrende dybde og farvegengivelse.

Lyden er ikke imponerende, men der er fysisk indgang til hovedtelefoner, og det giver et plus i vores bog. Opladestikket er det efterhånden lidt forældede microUSB, og der er ingen turbo-opladning. Batteritiden på mobilen er dog ganske god. Den klarer snildt en dag på en opladning.

Se også:  Apple iPhone 11 Pro Max [TEST]: Vi må bare overgive os

Du kan logge ind på mobilen både med almindelige koder, fingeraftryk – læseren sidder på powerknappen i siden – og ansigtsgenkendelse. Det er ikke den hurtigste ansigtsgenkendel-se, men den fungerer fint og er ikke en feature, man ellers ville forvente nede i denne prisklasse.

Mobilens ydelse er langt fra på højde med markedets topmobiler, men matcher mere end rigeligt konkurrenter til samme pris. Du skal ikke regne med at kunne bruge Galaxy A9 til de mest krævende spil og medieopgaver, men surf, sociale medier, YouTube og alle andre dagligdagsopgaver klarer den helt uden problemer.

Du må leve med, at den ikke kører allernyeste version af Android, men til gengæld får du en række gode Samsung-features som ”sikker mappe”, Smart View, Bixby Vision og meget andet.

Rigtig meget for pengene

Du finder ikke en mobil i samme prisklasse med ligeså mange kamerafeatures som Galaxy A7. Heldigvis er det dog ikke kun mængden af features, der er imponerende, men også kvaliteten af kameraet.
Når det gælder såvel design som ydelse og funktioner, får du samtidig mere, end du almindeligvis kan forvente i denne prisklasse, så lige p.t. er Galaxy A7 et af de absolut bedste mobilkøb, du kan gøre.

 


Samsung Galaxy A7
  • Features
  • Ydelse
  • Skærm
  • Kamera
  • Batteri
  • Design
  • Pris
4

Sammenfatning

Alt om DATA siger:
»Galaxy A7 har et enormt alsidigt kamera, der åbner op for kreativi-teten og gør det muligt at få rigtig flotte resultater i kassen under de fleste forhold. Den store skarpe skærm, det nydelige design og det glimrende udvalg af features er desuden med til at gøre A7 til et af de absolut bedste mobilkøb, du kan gøre lige nu.«

Nøgletal:
Pris: 2749 kr.
Skærm: 6” FHD+ Super Amoled
Processor: Octa core 2,2 GHz
Ram: 4 GB
Drev: 64 GB +MicroSD (op til 512 GB)
Kamera: 24 MP F1.7, Ultra Wide 8 MP F2.4 120°, 5 MP depth, FHD / 24 MP, F2.0, FHD på front
Batteri: 3300 mAh
Styresystem: Android 8.0

Sending
User Review
0 (0 votes)
Her er den bedste dagspris på Samsung Galaxy A7 2018 64GB Dual SIM
TAGS
god pris
Samsung
smartphone

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

Alt om DATA

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@altomdata.dk

Datatid TechLife

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@datatid.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg / Prislister:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Medieinformation


Alt om DATA, Datatid TechLife  © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S