Home » Processor » Samsung laver superchip
Samsung laver superchip

Samsung laver superchip

Share

Du kan godt begynde at forberede dig på, at dine apparater får superkræfter. Samsungs Orion giver helt nye muligheder på mobile enheder

Det er ikke processorer Samsung almindeligvis er kendt for at lave, og de står da heller ikke lige til at slå Intel af pinden. Samsung producerer nemlig den slags chips, man sjældent hører så meget om, men som ikke desto er en essentiel del af mange af de apparater, vi bruger i dag.

Deres Hummingbird er således en populær processer til mobile apparater. Nu er producenten klar til at overtrumfe denne temmelig eftertrykkeligt med den netop annoncerede Orion.

Her er tale om en dual-core chip baseret på ARM Cortex-A9 arkitekturen, som leverer 5 gange højere 3D-ydelse end den foregående model samt 1080p video kodning og afkodning ved 30fps. Indbygget i chippen er desuden gps, tredobbelt display-controller og hdmi 3a interface.

Se også:  Samsung NQ95A [TEST]: Knald på kontrasten i Samsungs nye top-tv

De sidste to egenskaber betyder, at du kan køre to skærmbilleder på dine mobile apparater, mens du sender et tredje til en ekstern enhed, som eksempelvis et hd-tv.

Det er således en kraftig lille sag, vi har med at gøre, så vi kan kun glæde os til, at den begynder at dukke op i apparater til næste år.


TAGS
1080p
30fps
3D
ARM
Cortex A9
Dual Core
gps
HD
HDMI 1.3a
Mobilprocessor
Orion
Samsung

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S