Home » Hardware » Samsung vil gøre din hverdag nemmere med intelligent teknologi
Samsung vil gøre din hverdag nemmere med intelligent teknologi

Samsung vil gøre din hverdag nemmere med intelligent teknologi

Share

Mark Notton, Senior Director, IM Category Management hos Samsung, fortæller at Samsungs bestræbelser på at gøre mobilenheder mere miljøvenlige ikke vil stoppe her.

“Vi eksperimenterer løbende med måder, vi kan nedsætte enhedernes påvirkning af miljøet på, og man kommer helst sikkert til at se flere tiltag.”

På spørgsmålet om solopladning eller modulært opbyggede mobiler, som vi har set hos visse producenter, kunne være en mulighed, svarer han, at det ikke er den vej, Samsung retter blikket på nuværende tidspunkt.

“Solopladning tager simpelthen for lang tid med den batterikapacitet, vi anvender i vores mobiler, men man kan jo få eksterne solopladere, eksempelvis opladningsrygsække, som man kan slutte til mobilen, hvis man vil lade med sol. Modulære mobiler er interessante, men det er ikke muligt at bevare et design, som dem vi har i dag. Mobilerne bliver større, og det vil gå ud over brugeroplevelsen. Lige nu arbejder vi primært med at genavende materialer i så høj grad som muligt. Eksempelvis er flere af vores opladere skabt med et stort indhold af genanvendeligt plast,” forklarer Mark Notton til AOD.

Mark Notton, Senior Director, IM Category Management hos Samsung.

Smartphones til en forandret verden

Mark Notton fortæller, at det forgangne år overordnet set har været ret godt set i forhold til salg af smartphones og tablets:

Se også:  Trådløse earbuds med støjreduktion [TEST]: Trådløs nydelse i fred og ro

“Brugerne har haft behov for at kommunikere. Havde denne situation ramt os for blot 10 år siden, havde vi slet ikke haft de samme muligheder for at komme i kontakt med hinanden. Videotjenester og vores mobile enheder er blevet brugt i en grad som vi ikke har set før.”

Den nye situation afspejler sig i udformningen af Samsungs nye flagskibsmobiler. Mark Notton forklarer, hvordan det med den nye kamerafunktion “vloggers view” er blevet nemmere for en enkelt person at drage sig selv ind i videoen, når man dokumenterer sine dagligdagsbedrifter eller skaber indhold til YouTube, samt hvordan man med funktionen Directors View kan lave avancerede videoproduktioner uden et større kamerahold.

Se også:  Samsung Galaxy Book Pro 360 [TEST]: Den nye konge af de konvertible

Afslutningsvis fortæller Mark Notton, at det absolut ikke bliver et kedeligt år fra Samsung. Vi har forventning om en række spændende mobilenheder, ikke mindst af den foldbare slags, som er en kategori Samsung har stort fokus på.

Du kan få dig selv med i billedet, når du optager video med de nye Samsung Galaxy S21-mobiler.

Du kan få dig selv med i billedet, når du optager video med de nye Samsung Galaxy S21-mobiler.

TAGS
Galaxy S
robotter
Samsung

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S