Home » Hardware » Samsung vil gøre din hverdag nemmere med intelligent teknologi
Samsung vil gøre din hverdag nemmere med intelligent teknologi

Samsung vil gøre din hverdag nemmere med intelligent teknologi

Share
Mindre aftryk på miljøet

En detalje Kim Gertsen ønsker at fremhæve er, at årets tv-nyheder kommer med en særlig Solar Cell-fjernbetjening. Den er delvist lavet af genbrugsplast og oplades via sol eller indendørsbelysning, hvilket reducerer batterispild. Det er et led i Samsungs øgede bestræbelser på at mindske klimabelastningen i deres produkter.

Samsungs fjernbetjening kan oplades med solenergi.

Samsungs fjernbetjening kan oplades med solenergi.

Samsung har samtidig søsat et nyt Galaxy Upcycling at Home-program, som ved at give gamle mobiler ny funktionalitet, eksempelvis muligheden for at fungere som babyalarm eller lignende, forlænger deres levetid.

Gamle Samsung-mobiler kan gøres nyttige igen. Med Galaxy Upcycling at Home-programmet gør Samsung det eksempelvis muligt at lave en gammel Galaxy-mobil til en baby alarm.

Gamle Samsung-mobiler kan gøres nyttige igen. Med Galaxy Upcycling at Home-programmet gør Samsung det eksempelvis muligt at lave en gammel Galaxy-mobil om til en baby alarm.

Derudover udvides Samsungs brug af genanvendelig miljøemballage, som i forvejen anvendes til visse tv- og mobilprodukter, så de i 2021 også omfatter QLED-, UHD-, skærm- og lydprodukter.

Kassen til Samsungs tv'er kan laves om til et kattehus eller andre nyttige ting, når man har pakket tv'et ud.

Kassen til Samsungs tv’er kan laves om til et kattehus eller andre nyttige ting, når man har pakket tv’et ud.

“Vi har været godt foran på CO2-reduktion og bæredygtighed i mange år. Det har vi blandt andet, fordi vi selv ejer produktionen og har fuld kontrol over den. Vi kan måle udledningen præcist og sørger også for, at emballage, manualer m.m. er så miljørigtige, som det overhovedet er muligt,” fortæller Claus Holm.

Også i selve designet forsøger Samsung af implementere denne tankegang. Det nye Bespoke, som er et kombineret køle- og fryseskab, kan tilpasses forbrugerens hjem. Man kan vælge farve og struktur på frontpanelerne. De kan skiftes med tiden, uden at man behøver at udskifte hele skabet, og derved forsøger man at holde produktet i live længere.

Ved at give kunderne mulighed for at skifte frontpaneler på deres fryse / køleskab, håber Samsung at der vil gå længere tid, inden selv elektronikken bliver skrottet.

Ved at give kunderne mulighed for at skifte frontpaneler på deres fryse-/køleskab håber Samsung, at der vil gå længere tid, inden selv elektronikken bliver skrottet.

Lanceringen af årets topmobiler i Galaxy S-serien skete ligeledes sidste uge, en del tidligere end foregående år, og den markerede samtidig første gang producenten sendte mobiler på markedet uden oplader i æsken. Det sker for at mindske mængden af elektronik-affald og dermed lette belastningen på miljøet.

TAGS
Galaxy S
robotter
Samsung

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S