Home » Hardware » Samsung vil gøre din hverdag nemmere med intelligent teknologi
Samsung vil gøre din hverdag nemmere med intelligent teknologi

Samsung vil gøre din hverdag nemmere med intelligent teknologi

Share

Producenten har også længe beskæftiget sig med exoskeletter til med mobilitetshjælp og i butikker, og de kan blive videreudviklet til hjemmerobotter, der kan genkende og afhente genstande i forskellige størrelser, former og vægte. Samsung Bot Handy er en prototype på en husrobot, som vil være i stand til at kende forskel på forskellige materialer og derefter justere til den passende mængde kraft til at gribe fat i og bevæge sig rundt omkring objekter. Som en personlig hushjælper kan den rydde op på et rodet værelse eller sortere opvasken.

Samsung Bot Handy.

Samsung Bot Handy – den første hjemmerobot.

Nye typer af tv

Når det gælder tv’et, ser Samsung ligeledes stigende behov for fleksibel funktionalitet og gnidningsfri overgang mellem forskellige brugsscenarier.

Se også:  Samsung Galaxy S21-serien [TEST]: De nye konger i Android-verdenen

“Tv’et er i endnu højere grad end tidligere blevet centrum i hjemmet, og det skal kunne mere i disse tider, hvor ikke kun den private tid, men i stort omfang også arbejdstiden, foregår i stuen”, siger Kim Geertsen, Samsungs danske talsperson for TV/AV.

“Foruden de gængse smart-tv-funktioner giver Samsungs nye tv også mulighed for at foretage videochat via Google Duo, når du tilkobler et kamera. Du kan også tilslutte din pc og få direkte adgang til MS Office 365 via TV-browseren,” forklarer han.

“Vores sortiment spreder sig over endnu flere typer end tidligere. Vi har videreudviklet The Frame, der fremstår som en flot billedramme med kunst på væggen, når du ikke ser tv, og så kommer vi for første gang med et udendørs tv, The Terrace. Når sommerens sportsbegivenheder forhåbentlig løber af stablen som planlagt, kan de af os, der ikke er så heldige at være til stede, sidde og se med på terrassen. Det er vand- og støvtæt og har en lysstyrke, der gør, at man nemt kan se, hvad der sker på skærmen udenfor i dagslys,” siger Kim Geertsen.

Samsung The Terrace.

Samsung The Terrace.

Billedteknologien får samtidig et betydelig boost. Med den nye Neo QLED-teknologi består skærmen af mikroskopiske dioder (som blot er en 1/40 størrelse af tidligere), der kan styres med stor nøjagtighed. Det giver bedre kontrol over lyset og betyder, at du får et krystalklart billede med gode farver, uden side-effekter som blooming og lignende. Samtidig bliver designet slankere og lækrere.

En anden type tv ankommer også til det danske marked i år, og det er for dem, der vil gå hele vejen, koste hvad det vil. Det måler ikke mindre end 110″, men har ingen kant, så det går nærmest i ét med væggen. Tv’et er i 4K-opløsning og baseret på MicroLED-teknologi. Det skal ifølge Kim Geertsen betyde et nyt niveau for billedkvaliteten.

“Det er simpelthen som at stå og kigge ud ad vinduet, så skarpt og livagtigt er billedet,” fortæller han og forklarer samtidig, at det har indbyggede højttalere, så man ikke behøver at tilslutte et anlæg for at få anstændig lyd.

TAGS
Galaxy S
robotter
Samsung

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S