Home » Hardware » Samsung vil gøre din hverdag nemmere med intelligent teknologi
Samsung vil gøre din hverdag nemmere med intelligent teknologi

Samsung vil gøre din hverdag nemmere med intelligent teknologi

Share

Under overskriften “A better normal for all” løftede Samsung i sidste uge sløret for en række nye produkter og for en fremtidsvision, der tager afsæt i corona-tidens ændrede måde at leve på. Vi fik en indgående snak med den danske landechef samt repræsentanter for tv- og mobil-afdelingen

Normalt foregår Samsungs pressekonference ved CES-messen i en tætpakket hal i Las Vegas. At den i år foregik online, ved en streamet begivenhed, man kunne følge hjemme fra stuen, kunne ikke være mere betegnende for den situation, som vi befinder os i lige nu, og som vi har været i det meste af et år.

Corona har ændret vores vaner, ikke kun privat, men især også når det gælder vores arbejdsliv. Nedlukninger har betydet, at vi tilbringer mere tid i hjemmet, og det stiller nye krav til det udstyr vi bruger. Samsung har haft øje for dette skift og tænkt det ind i udviklingen af de nye produkter, der skal præge årets sortiment fra giganten.

Se også:  Samsung Galaxy Watch3 [TEST]: Gennemført i design og funktioner

“Grænsen mellem, om vi er hjemme eller på kontoret er blevet meget mere flydende”, siger Claus Holm, IM Director & Country Manager for Samsung i Danmark, og fortsætter:

“At skifte fra det ene til det andet skal ske gnidningsfrit, når du bruger vores produkter. DeX-platformen gør det eksempelvis muligt at bruge telefonen som en desktop-baseret pc, når du slutter den til en skærm. På den måde har du stor fleksibilitet til at skifte mellem privat- og arbejdsrelateret brug af mobilen.”

“Samsungs smartphones er samtidig stærkt krypteret via vores sikkerhedsløsning Knox, og vi kan se at dette har været vigtigt for både virksomheder og arbejdende her i corona-tiden, hvor mange arbejder væk fra kontoret, men har brug for samme niveau af sikkerhed, som de kender i virksomheden. Med Knox kan man trygt bruge mobilen både privat og til arbejde,” siger Claus Holm.

Claus Holm, IM Director & Country Manager for Samsung i Danmark.

Claus Holm, IM Director & Country Manager for Samsung i Danmark.

Kunstig intelligens kan gøre livet nemmere

“Det er vigtigt for os, at produkterne er nemme og intuitive at bruge, og her spiller kunstig intelligens en betydelig rolle. Den kan hjælpe til at fjerne noget af dagligdagens besvær og give mere tid til at koncentrere sig om arbejdet eller nyde fritiden. Mere tid til sig selv og hinanden,” fortæller Claus Holm.

Under pressekonferencen viste Samsung, hvordan en ny robotstøvsuger, JetBot 90 AI+, med indbygget kamera, Lidar- og 3D-sensorer samt kunstig intelligens ikke bare kan gøre rent, men også hjælpe med at passe kæledyrene, når du ikke er hjemme.

Samsung JetBot 90 AI+.

Samsung JetBot 90 AI+ gør rent og passer dyrene.

Selvom JetBot 90 AI+ “bare” er en robotstøvsuger giver den et blik ind i en fremtid, som måske ikke er så fjern endda, hvor robotter fungerer som assistenter og ledsagere, der hjælper med at tage sig af detaljerne i dit liv. Vi er der ikke endnu, men Samsung arbejder derhenad.

1 2 3 4Næste

TAGS
Galaxy S
robotter
Samsung

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S