Home » Hjemmeunderholdning » Samsung UBD-K8500 [TEST]: Blu-ray-afspiller leverer 4K-varen
Samsung UBD-K8500 [TEST]: Blu-ray-afspiller leverer 4K-varen

Samsung UBD-K8500 [TEST]: Blu-ray-afspiller leverer 4K-varen

Share

Samsung UBD-K8500 er en 4K Ultra HD Blu-ray-afspiller. Og det kan ses!

Skal resultatet være optimalt, skal alle elementer i kæden spille perfekt sammen. Således også med Samsungs UBD-K8500, der er en 4K Ultra HD Blu-ray-afspiller. Afspilleren understøtter HDR (high dynamic range), hvilket forbedrer kontrastnivauet i dine film. Lyse nuancer fremstår lysere, mens sorte nuancer fremstår mørkere, skygger vil fremstå mere detaljeret, hvis teknologien er implementeret korrekt. For fuldt at kunne drage fordel af denne afspiller, skal man altså have et tv, der kan gengive HDR, samt anvende Ultra HD Blu-ray-materiale. UBD-K8500 har en rigtig fin billedgengivelse med HDR, den kan ikke endeligt placeres, da vi ikke har kigget på lignende afspillere.

Afspilleren har indbygget Wi-Fi, den understøtter alskens afspilningsformater, og Dolby True HD samt DTS-HD Master audio og 7.1 kanals-lyd. UBD-K8500 kan opskalere indhold til 4K samt streame 4K fra de streamingtjenester, der måtte understøtte det. Prisen synes absolut fornuftig, da man får et underholdningscenter, der kan lidt af hvert. Der er et meget stort udvalg af apps inkluderet, specielt i kategorien video, her kan nævnes Netflix, Via-play, Amazon Video og YouTube. Kategorierne livsstil og information er også velrepræsenteret.

Plex medieserver gør, at du kan streame fra netværksenheder, og med Synology DS Station kan du streame fra en Synology NAS, hvis du har sådan en. Det bedste er, at menuerne er lette at forstå og navigere i, den medfølgende lille fjernbetjening er en fornøjelse at bruge, og den ligger desuden godt i hånden. Til prisen en virkelig god afspiller med et omfattende repertoire. 


4.5

Sammenfatning

2499 kroner

Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
4K blu-ay-afspiller
4K Blu-ray player
UHD-afspiller

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S