Home » TV » Her er årets store tv-nyheder fra Samsung
Her er årets store tv-nyheder fra Samsung

Her er årets store tv-nyheder fra Samsung

Share

Samsung har løftet sløret for årets lineup af tv’er og soundbars. Her iblandt topmodellen Q950 samt nye 8K-tv’er i forskellige størrelser og mere budgetvenlige 4K-modeller

Q950 Qled 8K er topmodellen i årets lineup af Samsung-tv’er. Det er udstyret med Infinity display, hvilket i praksis betyder, at der er et 99% skærm-til-ramme forhold. Trods en slank profil på 15 mm er der seks indbyggede højtalere.

Samsung Q950 kommer til at være tilgængelig i Europa i størrelserne 65, 75 og 85 tommer. Du kan læse mere om det her.

Udover Q950 præsenterede Samsung også Q900 og Q800, de nyeste medlemmer af Qled 8K-sortimentet. Q900 og Q800 kommer til at findes i størrelser fra 55 til 98 tommer.

Samsungs Qled 4K TV fortsætter med at være en stor del af Samsungs TV-portefølje. I 2020 vil det være repræsenteret i form af Q60T, Q70T, Q80T, Q90T og Q95T. Modellerne vil være tilgængelige i størrelser mellem 43 og 85 tommer.

Intelligente funktioner

Hvad der gør årets produkter særlige er ikke kun billedkvaliteten men især de forbedrede AI-funktioner. Samsung QLED TV 2020-modeller kommer blandt andet med:

Se også:  Samsung har skabt "verdens mest uhyggelige film" - se den her ...
  • Quantum Dot AI, som kombinerer Samsungs 8K indholdsprocessor med platformen Tizen. Denne feature kan forstørre hvilket som helst indhold, som nu kan vises i en opløsning på over 33 millioner pixels uanset indholdets oprindelige opløsning.
  • Adaptive Picture, som analyserer lysforholdene og indholdet på skærmen for at sikre høj billedkvalitet, uanset om det er mørkt eller lyst.
  • Active Voice Amplifier, som eliminerer baggrundsstøj. Funktionen identificerer automatisk baggrundsstøj og øger tydeligheden i tale og dialog.
  • Objecting Tracking Sound+ (OTS+), som skaber en tredimensionel lydeffekt ved at kombinere flere højtalere på toppen, i siderne og i bunden af TV’et gennem dets AI Algoritme. OTS+ analyserer lyden fra højtalerne og tilpasser automatisk lydniveauet til hændelsesforløbet på skærmen.
  • Q-Symphony, som er en implementering af en multihøjtaler. For første gang nogensinde kommer 2020’s QLED TV’er til at anvende de øvrige højtalere, selv efter at en Samsung Q-Serie Soundbar kobles til, hvilket giver en endnu rigere og fyldigere surroundsound.
  • Forstærket lydkvalitet giver endnu bedre oplevelse
Se også:  Samsung er tilbage med bærbare computere - her er Galaxy Books
Nye soundbars

Den nye produktlinje af soundbars tilbyder større integrering mellem TV- og lydenheder. Q-Serien inkluderer Q810T, Q76T og Q66T, som byder på Samsung Acoustic Beam-teknologi samt Dolby Atmos og DTS:X, så brugeren får en stor surround-oplevelse.

Den nye Samsung S-Serie (S66/67T og S46/47T) tilbyder en kraftfuld oplevelse i sig selv og er skabt som et komplet lydanlæg for dem der også vil lytte til musik i stuen.

Disney+ og flere forbindelser

Disney+ kommer til at være tilgængelig på Samsungs TV i 2020. Lancering sker løbende i Europa med start den 24. marts.

Samsung har også annonceret nye opkoblingsfunktioner. Multi-View er til de brugere, som ofte anvender andre enheder, mens de ser TV. Funktionen giver brugerne mulighed for at forlænge deres mobile enhed til en større skærm med 14 forskellige layouts i to forskellige vinduer.
Tap View gør det enklere end nogensinde at koble sin smartphone til TV’et. Brugerne kan nu spejle deres mobilskærm til TV’et, uden at enhederne rører hinanden.

TAGS
Samsung
tv

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S