Home » Mobiltelefon » Samsung trækker alle Note7 tilbage
Samsung trækker alle Note7 tilbage

Samsung trækker alle Note7 tilbage

Share

Både de oprindelige samt de ombyttede og “sikre” Note7-mobiler trækkes tilbage efter gentagne tilfælde af selvantændelse

Det har ikke været en nem tid for Samsung. Først så det ud til blot at være enkelt-tilfælde, men så begyndte rapporterne at tikke ind i hobetal. Om Note7-mobiler, der helt af sig var antændt, angiveligt på grund af en fejl i batteriet. Alle mobiler blev kaldt tilbage til fabrikken, så fejlen kunne blive fikset, men i sidste uge begyndt meldingerne, om at ombyttede – og angiveligt “sikre” – modeller også var brudt i brand.

Det har fået Samsung til endegyldigt at stoppe salget. Alle kunder bedes slukke deres mobiler, indlevere dem i butikken, hvor de er købt og få pengene tilbage.

Se også:  Nokia er klar med markedets billigste 5G-mobil
Er det enden på Note7?

Samsung siger ikke officielt, at de vil lukke helt ned salget. Men det er svært at forestille sig, at de vil sende en mobil med så dårligt et rygte på markedet igen.

Det er synd, at det er endt på den måde, for Note7 var faktisk – lige med undtagelse for brandfaren – en utrolig god mobil, og vel nok det bedste alternativ til iPhone 7. Vi var ret begejstrede da vi havde den til test. Læs anmeldelsen af Samsung Galaxy Note7 her.

Den officielle melding fra Samsung lyder: 

“We are working with the US Consumer Product Safety Commission (CPSC) to investigate the recently reported cases involving the Galaxy Note7. Because consumers’ safety remains our top priority, Samsung will ask all carrier and retail partners globally to stop sales and exchanges of the Galaxy Note7 while the investigation is taking place.

We remain committed to working diligently with the CPSC, carriers and our retail partners to take all necessary steps to resolve the situation. Consumers with an original Galaxy Note7 or replacement Galaxy Note7 should power down and take advantage of the remedies available, including a refund at their place of purchase. For more information, consumers should visit samsung.com/us/note7recall or contact 1-844-365-6197.”


TAGS
Galaxy Note
Samsung
smartphone

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S