Home » Hardware » Samsung The Sero [TEST]: Det vildeste der er sket for tv’et i dette årtusinde
Samsung The Sero [TEST]: Det vildeste der er sket for tv’et i dette årtusinde

Samsung The Sero [TEST]: Det vildeste der er sket for tv’et i dette årtusinde

Share

The Sero er et enormt interessant bud på, hvordan tv’et kan gentænkes, så det passer til den moderne bruger

I løbet af de seneste tyve år er tv’erne blevet fladere, har fået større skærme og er blevet skarpere i opløsningen. Grundlæggerne set er funktionaliteten dog den samme som den altid har været. En stor skærm, der viser det indhold du beder dem om, om det så kommer fra et antennesignal, en vhs-maskine, en spillekonsol eller en streamingtjeneste.

Med The Sero har Samsung gjort et beundringsværdig forsøg på at gentænke tv’et, så det passer til den moderne bruger. Den unge, “indførte digitale” bruger, der ikke foretager sig noget uden at have mobilen i hånden.

Samsung The Sero.

Samsung The Sero.

En forlængelse af mobilen

The Sero kan sagtens fungerer som et traditionelt tv og vise indhold direkte fra Netflix, DR og andre indholdstjenester. Men hvis det er dit primære behov er det ikke The Sero du skal vælge.

Er din kilde til indhold først og fremmest din smartphone, så kan det til gengæld være et interessant produkt. The Sero er nemlig i hele sin opbygning skabt til at spejle din mobil. Den brede skærm matcher en almindelige smartphone i format, og The Sero har endda en indbygget motor, der automatisk vipper skærmen mellem vertikal og horisontal tilstand, afhængig af, hvordan du vender din mobil.

Se også:  Stærk pris, stor skærm og digital pen - Samsung klar med ny tablet

Skærmen kan således blive en direkte forlængelse og forstørrelse af din smartphone. Har du behov for at se dit Instagram-feed i 43″ eller måske se Politikens seneste nyheder i plakatstørrelse, så værsgo. Det er dog til video-indhold at The Sero for alvor giver mening. Du kan skyde YouTube-videoer op på den store skærm med et enkelt tryk på mobilen. Det endda også på iOS-enheder, da tv’et understøtter AirPlay 2.

Det moderne multianlæg

Man får dog mest ud af The Sero, hvis man anvender Samsungs SmartThings-app, som er hovedindgangen til producentens økosystem af smarthome-produkter. Her er The Sero fuldt integreret og via app’en udvides tv’ets funktionalitet betydeligt. Du får mulighed for at bruge mobilen som fjernbetjening til tv’ets indhold samt tilgå dets funktioner på en nem og overskuelig måde.

Se også:  Samsung Galaxy Z Fold2 [TEST]: Meget bedre, men stadig dyr

Eksempelvis kan du vælge at lyd fra mobilen skal spilles på tv’et eller omvendt. Tv’et har glimrende 60W 4.1 lydsystem med Dolby-teknologi, der ikke bare giver flot lyd til film og spil, men også til musik, der ligeså nemt som video kan afspilles via tv’et. The Sero kan således fungerer som en slags moderne multianlæg, som er i stand til at håndtere al medieafvikling og underholdning, til teenageværelset eller den lille lejlighed.

 

I den nederste del af tv'et er indbygget et kraftfuldt lydsystem.

I den nederste del af tv’et er indbygget et kraftfuldt lydsystem.

Med sine 43″ har The Sero en fin størrelse til et lille rum og billedkvaliteten fra den finkornede 4K QLED-skærm er upåklagelig. The Sero har også Samsungs Ambient Mode, der gør det muligt at lade tv’et gå diskret i et med rummet ved hjælp af en række indbyggede billeder og tapeter, som også kan inkluderer ambiente lyddesigns. Det er desuden et ganske veldesignet produkt, som blender godt ind i moderne indretning.

TAGS
Samsung
the sero
tv

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S