Home » Projektor » Samsung The Freestyle [TEST]: Smart mini-projektor giver stor underholdning overalt
Samsung The Freestyle [TEST]: Smart mini-projektor giver stor underholdning overalt

Samsung The Freestyle [TEST]: Smart mini-projektor giver stor underholdning overalt

Share

Med den transportable projektor, The FreeStyle, giver Samsung dig frihed til at tage de store underholdningsoplevelser med dig hvor som helst

Det er bare ikke det samme at se en drønspændende fodboldkamp på en lille mobilskærm som det er at se den i 100” storformat. Men du behøver ikke risikere rygskade, hvis du vil tage de helt store billeder med på farten. The Freestyle vejer mindre end et kilo og har alt hvad du skal bruge for at nyde underholdning af enhver art, blot der er en stor nok væg at skyde billedet op på.

Direkte adgang til apps og streaming

Den cylinderformede projektor stilles oprejst med sin indbyggede stander, dernæst kobler du den til strøm, og så er du sådan set kørende.

Opsætningen foregår med mobilen, via Samsung SmartThings-appen. Mobilen finder selv projektoren, og så skal du blot klikke dig igennem et par menupunkter for at forbinde til Wi-Fi m.m.

Betjeningen kan langt henad vejen klares med mobilen, men der følger også en lille plast-fjernbetjening med i samme stil som dem, der hører til Samsungs tv’er. På fronten, under projektorlampen, er der desuden touch-knapper til at tænde og slukke projektoren, justere lyd og koble mobilen på.

Smart TV systemet er det samme som i Samsungs tv’er, og det betyder at der er direkte adgang til stort set alle populære streamingtjenester.

Se også:  Samsung klar med prisvenlige Galaxy-mobiler

Det er også muligt at caste eller spejle indhold direkte fra sin smartphone til projektoren. Hvis du har en Samsung-mobil skal du blot røre projektoren med den, så skabes der forbindelse. Har du eksterne kilder, som spilkonsoller, dvd-afspillere og lignende kan du tilkobles via microHDMI med eArc.

Der er også Bluetooth 5.2-forbindelse, så du kan nyde lyden fra hovedtelefoner eller højttalere.

Flot filmoplevelse

De indbyggede højttalere gør dog et ganske udmærket job, taget projektorens størrelse i betragtning. Lyden er velbalanceret og når godt ud i vidden med sin 360 graders teknologi. Du overlever uden problemer, hvis ikke du har andre lydenheder ved hånden.

Billedet er også rigtig flot. Opløsningen er Full HD og der er HDR10 og en glimrende Filmtilstand. Med 550 lumen er det ikke verdens mest lysstærke sag. Du kan glemme at bruge projektoren på en lys sommerdag. Der skal være pænt mørkt for The Freestyle præstere fornuftigt, men sådan er det med denne størrelse af projektoren.

Nem, smart og enormt fleksibel

Det som The Freestyle for alvor kørende for sig er dens nemhed og fleksibilitet i brug. Fokus indstilles automatisk, og uanset hvor du skyder billedet hen – på væggen, op loftet, fra en skæv vinkel eller direkte på, så vil projektoren forsøge at rette billedet op, så det står snorlige. Og det lykkes faktisk i de fleste tilfælde. Ved få lejligheder var vi nødt til at finjustere lidt, men det sker ret nemt vi et menupunkt i systemet.

Se også:  Acers prisvenlige 4K-projektor kan stå helt tæt på væggen

Er billedet for stort eller rammer det ikke helt, hvor du ønsker kan du både skrumpe digitalt eller flytte det indenfor en vis ramme.

Næsten endnu mere smart er det, at projektoren er i stand til at tilpasse billedet den farve det kastes op på. Har du en lyserød eller en blå væg vil den kunne kompensere for dette, og levere et velafstemt billede. Det du skal blot anvende kalibreringsfunktionen i SmartThings-app’en, der anvender din smartphones kamera til at analysere farverne. Det fungerer imponerende godt, og betyder at der stort set ingen grænser  er for, hvor du kan bruge projektoren.

Faktisk behøver der ikke engang være en stikkontakt i nærheden, for projektoren kan trække strøm via en powerbank. Hvis du har altså har en der er kraftfuld nok. Den skal kunne levere 50W / 20 V som minimum. Denne mulighed betyder, at du har total frihed til at tage projektoren med og bruge den hvor du har lyst.

Ny standard for mobil underholdning

Indenfor alle rimelige krav man kan stille til en mobil projektor kommer The Freestyle i mål i fineste stil og præsterer i mange henseender langt over hvad man kan forvente af denne type produkt.

Pris: 7.499 kroner


TAGS
mini-projektor
Projektor
Samsung

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S