Home » TV » Samsung The Frame [TEST]: En nydelig ramme om din tv-oplevelse
Samsung The Frame [TEST]: En nydelig ramme om din tv-oplevelse

Samsung The Frame [TEST]: En nydelig ramme om din tv-oplevelse

Share

The Frame pakker tv’et pænt ind, så det ikke gør sig negativt bemærket i stuen. Billedkvaliteten er glimrende, og med Samsungs nye soundbar er lyden enorm

Der nok mange, som ikke synes, at en stor tv-skærm pynter i stuen. Så udbredt er opfattelsen faktisk, at tv-producenterne bruger betydelige ressourcer på løsninger, der skal gøre skærmen mere stuevenlig. En af de meste gennemførte er The Frame fra Samsung,
Her er tv’et forsynet med en pæn ramme, der minder om en billedramme – en ramme, der fås i forskellige materialer og farver og er nem at skifte ud, hvis man ønsker et andet look.

Vores testeksemplar har en ramme af sort plast. Måske ikke det mest spændende valg, men ved at skifte den til eksempelvis en træramme, kommer tv’et til at ligne en klassisk billedramme.

I den nyeste model, som vi tester her, er tv’et blevet så tyndt, at det matcher en almindelig billedramme i dybden. Samtidig kommer det med en Slim Wall Mount, så det kan sidde direkte på væggen. Der følger også et par diskrete plastikben med, hvis man ønsker at stille det op.

Se også:  De unge ønsker sig elektronik til jul

Kun én ledning tilkobles. Resten af tv’ets tilslutninger, inklusive strøm, sidder i One Connect-boksen, der kobles i den anden ende af den slanke og diskrete ledning. En massiv boks, som du så til gengæld kan få lidt udfordringer med at gemme af vejen.

Nemt og funktionsrigt

Udvalget af tilslutninger er fornuftigt og omfatter en HDMI 2.1 (ganske praktisk afmærket med en spilcontroller), så du kan udnytte muligheden for 4K 120 Hz-gaming i de nyeste konsoller.

Opsætningen er utrolig nem. Tv’et er koblet på Samsungs SmartThings-univers. Har du i forvejen SmartThings-appen på din mobil og har oprettet en konto, skal du nærmest ikke gøre andet end at scanne en QR-kode. Ellers kan opsætningen også hurtigt klares manuelt.

Tv’et giver adgang til Samsungs sædvanlige brugervenlige menusystem, hvor du har alt, hvad man kan forlange af apps, tjenester og indstillinger.

Fuldend oplevelsen med en lydbar

Lyden fra de indbyggede højttalere er ikke fantastisk. Så selvom det strider lidt mod ideen om at minimere tv’ets tilstedeværelse, er det altså værd at overveje at supplere med en soundbar.

Se også:  Samsungs bedste bærbar er blevet endnu bedre

Et oplagt match til The Frame, hvis du vil opgradere lyden, er HW-Q810A. Det er en lydbar med trådløs subwoofer skabt til at udvide lydoplevelsen fra ethvert tv, men i særlig grad et Samsung-tv. Q Symphony gør, at lyden synkroniseres optimalt med et Samsung QLED-tv som The Frame.

De to enheder taler i det hele taget gnidningsfrit sammen, så du automatisk får den mest oplagte lydindstilling, uanset hvad du ser. Lyden tilpasses lokalet og står knivskarpt og deltaljeret, med mulighed for imponerende surround i form af Med DTS:X og Dolby Atmos. Der er godt med bund i subwooferen, så reolerne ryster, hvis du giver den maks.

The Frame udmærker sig dog ved at have ét særligt menupunkt. Under ”Kunst” er der adgang til en enorm mængde kunstværker, fra historiens største klassiske til nyere og mere perifere værker.

TAGS
Samsung
tv

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S