Home » Skærm » Samsung Space [TEST]: Skærmen giver dig mere plads på skrivebordet
Samsung Space [TEST]: Skærmen giver dig mere plads på skrivebordet

Samsung Space [TEST]: Skærmen giver dig mere plads på skrivebordet

Share

Samsungs elegante Space-skærm sørger med sin særlige konstruktion for, at du kan udnytte pladsen på dit skrivebord bedre

Er skrivebordspladsen begrænset, eller vil du bare gerne bruge den på noget andet end en stor skærm, der står og fylder med en klodset fod, så kan Space være løsningen. Samsungs nye skærm er nemlig designet til optimal udnyttelse af skrivebordspladsen.

Fleksibelt design

Med en almindelig fod tager skærmen mere plads, end man måske lige tænker over. Ved at fjerne foden og erstatte den med et beslag, der kan skrues fast på skrivebordet, har Samsung elimineret en del spildplads.

Skærmen kan skubbes helt tilbage mod væggen, når du ikke bruger den, sådan at den praktisk talt ikke fylder noget. Når du så skal bruge den, trækker du den frem i den vinkel og højde, du ønsker. Den kan placeres fra mere end 20 centimeter over bordpladen til hvilende helt nede på bordet og bukkes bagover i en vinkel på mere end 90 grader.

Se også:  Prisvenlige Samsung-mobiler byder på hurtige skærme og stærke kameraer

Det kunne have været fint, hvis du også kunne vinkle den lidt til siderne, men det er ikke muligt. Du skal også være obs på, at du ikke kan skubbe bordet helt ind mod væggen, hvis du sætter den i bagenden af skrivebordet, da beslaget er i vejen. Men det er ikke mere end et par centimeter, det drejer sig om.

Beslaget er stabilt og velkonstrueret. Det er let at flytte skærmen rundt, men når du har fundet din position, sidder den stramt og urokkeligt.

Nem og diskret

Opsætningen er utrolig nem. Du skruer beslaget bagpå skærmen med de fire medfølgende skruer, og så er det sådan set bare at spænde det fast på bordet.

Se også:  Samsung Galaxy Book Ion 13 [TEST]: Mobilvenlig bærbar

Designet er simpelt og elegant. Det er ikke verdens slankeste skærm, men billedet går langt ud til rammen, så pladsen er ganske godt udnyttet. Der er strømstik og adgang til det beskedne udvalg af indgange bagpå, og i standeren er der riller, hvor ledninger kan trækkes ned igennem, så de ikke ses forfra.

Samsung Space
  • Features
  • Billedkvalitet
  • Brugervenlighed
  • Design
  • Pris
4

Summary

»Designet er gennemtænkt og godt udført. Space er nem at justere til præcis den stilling, du ønsker, og du får betydeligt mere plads på skrivebordet, når du slipper for en skærmfod, der fylder. Billedkvaliteten er også rigtig fornuftig, prisen taget i betragtning.«

Pris: 3199 kr.
Panel: 27”, VA
Skærmopløsning: 2560 x 1440 pixel
Opdateringshastighed: 144 Hz
Reponstid: 4 ms
Lysstyrke: 200 cd/m2
Kontrast: 3000:1(Typ.)
Farvespektre: 72 %
Tilslutninger: HDMI, Mini DP, strøm

Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
Samsung
skærm

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S