Home » Bærbar computer » Samsung Series 7 Chronos NP700Z7C
Samsung Series 7 Chronos NP700Z7C

Samsung Series 7 Chronos NP700Z7C

Share

Denne bærbar slår alt og alle når det kommer til batterilevetid

Det er anden gang, vi har haft en Serie 7 Chronos-bærbar til test fra Samsung.

Denne gang er det dog i tråd med testen en 17,3″-udgave. Sjovt nok var operativsystemets sprog engelsk, men siden det er en testmodel, må det formodes at være årsagen.

Der er tale om en nobel fremtrædende bærbar i mørkegråt aluminium og med fremragende bygningskvalitet. Desuden virker den ret slank med sine 25,4 mm tykkelse. Features er bestemt heller ikke dårlige. Her tænkes blandt andet på det indbyggede slot-in-blu-ray-drev.

Skærmen er et andet højdepunkt, 1.920×1.080 pixels, som alle skærme her i testen. Det er en antirefleksiv skærm med en rigtig god lysstyrke og klarhed. Tastaturet er nedsænket, tasterne er mellemstore, og nederste del af tasterne er klare med mulighed for baggrundsbelysning.

Se også:  Samsung The Frame [TEST]: En nydelig ramme om din tv-oplevelse

Tastaturet virker en anelse blødt i det, men det føles behageligt at skrive på. Touchpad’en er stor med integreret museklik og skøn i brug, som altid ved denne type kan en tilvænningsfase og justering komme på tale.

Det tager ikke lang tid at starte fra slukket tilstand. Til gengæld virker det til, at man ofte kommer til at vente på at åbne programmer.
Vi kunne desuden heller ikke afvikle HD Tunes på denne bærbare. Uanset hvad brød den ned undervejs. Den generelle ydelse virker dog fin. Men det virker ikke til, at det indbyggede 8GB ssd gør noget for andet end starttiden.

Se også:  Her er månedens mest solgte mobiler: To producenter sidder på det hele

I spil ser ydelsen fornuftig ud. Det er også en forholdsvis tyst bærbar, der heller ikke bliver ret varm. Et punkt, hvor den brillerer, er batterilevetiden. Her slår den alt og alle.


Series 7 Chronos NP700Z7C
  • Batterilevetid
  • Skærm
  • Ydelse
  • Features
  • Pris
4

Alt om DATA siger

Super veludført bærbar. Den har et godt stærkt grafikkort, og features er der mange af, som for eksempel blu-ray-drevet. Desværre var harddisken lidt sløv i det og kunne ikke gennemføre HD Tune-testen. Ellers prima.

Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
Chronos
Laptop
Samsung
serie 7

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S