Home » Hovedtelefoner og højttalere » Samsung sender 360-graders musik ud i stuen
Samsung sender 360-graders musik ud i stuen

Samsung sender 360-graders musik ud i stuen

Share

Samsung Wireless Audio-360 er en stilren højttaler med multirumsteknologi og 360-graders Ring Radiator-lyd

For lidt over et år siden åbnede Samsung dørene til deres nye Audio Lab i Californien. Ingeniørerne fik til opgave at skabe en helt ny lydenhed tilpasset nutidens sociale måde at lytte til musik. Resultatet hedder Samsung Wireless Audio-360, en trådløs 360-grader højttaler, som netop nu lander i de danske butikker.

”Tendensen er klar – vi sidder ikke længere foran vores anlæg og lytter til musikken. Vi foretrækker i stedet at lytte til vores egne spillelister i alle hjemmets rum, og frem for alt foretrækker vi at bevæge os og lave andre ting, imens vi lytter,” fortæller Kasper Thomsen, Sales Manager AV hos Samsung Danmark.

Se også:  Samsungs nye foldbare flagskibsmobil afsløret

Med R6 og R7 øger Samsung ikke kun deres satsning inden for trådløs multirumslyd, men introducerer også et helt nyt koncept. I modsætning til konventionel lydteknologi, der blot sender lyden i én retning, er Samsungs nye satsning banebrydende. De nye højttalere spreder nemlig lyden 360 grader og fylder rummet med bas og diskant i perfekt balance. Det er Samsungs egen Ring Radiator-teknologi, der giver den samme rige lydoplevelse, uanset hvor du befinder dig i rummet.

De nye højttalere er fuldt kompatible med SpotifyConnect, hvilket betyder, at du kan bruge Spotifys app, som du plejer med dine gemte spillelister og album. Højttalerne kan også let styres med Samsungs Multiroom app, der blev relanceret med et nyt interface og nye funktioner tidligere på året. R6 og R7 installeres ved, at adgangskoden til netværket indtastes i app’en. De nye højttalere kan desuden tilsluttes trådløst til Samsungs multirumskompatible TV, soundbars og smartphones via app’en, samt anvendes med Samsungs multirumshøjtalere M3, M5 og M7, der blev lanceret i 2014.

Se også:  Samsung Galaxy S20+ [TEST]: Her spiller alt perfekt sammen

Den mindre og flytbare model R6 haren batterilevetid på omkring seks timer og har en vejledende udsalgspris på 3.000 kr., mens den større model R7 har en vejledende udsalgspris på 3.800 kr. Begge modeller kommer i hvid og mørkgrå. Højttalerne kan naturligvis stå alene, men snart lanceres også et gulvstativ og et beslag til loftsmontering, der kommer til at koste hhv. ca. 1.000 kr. og 300 kr.

[pt id=’2035168′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”Samsung WAM R7″‘]

Samsung WAM R7


TAGS
multirum
Samsung
Trådløs lyd

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S