Home » TV » Samsung præsenterer OLED-tv’er officielt – klar i Norden inden sommer
Samsung præsenterer OLED-tv’er officielt – klar i Norden inden sommer

Samsung præsenterer OLED-tv’er officielt – klar i Norden inden sommer

Share

Samsung præsentere nu officielt OLED-modeller som en del af årets tv-sortiment. S95 er drevet af en Neural Quantum Processor, som skal give mere lys, præcision og farvestyrke end konkurrenterne

Ved CES-messen i januar fik vi et eksklusivt smugkig på Samsungs OLED-tv’er, som i sidste øjeblik blev trukket fra den officielle præsentation.

Samsung kommer med OLED-tv

Nu er Samsung dog klar til at præsentere det nye OLED-tv, som bliver en del af årets tv-sortiment.

Det bedste fra OLED og QLED

Samsung har ikke blot anvendt et standard W-OLED-panel, som vi kender fra de fleste producenter. Der er tale om et QD-OLED-tv, baseret på Quantum Dot-teknologi.

En blå OLED konverteres til røde og grønne kvanteprikker, hvilket giver den uforlignelige kontrast man forbinder med OLED sammen med den store lysstyrke og stærke farvegengivelse man kender fra QLED-tv’erne. Vores indtryk på CES var enormt positivt.

S95 er drevet af den Neural Quantum Processor, som også er indbygget i Samsungs Neo QLED-flagskibsmodeller og som byder på OLED brightness booster og perceptuel colour mapping for at give lysere, mere præcise højdepunkter og de mest naturtro farver.

Se også:  Samsung Galaxy Tab S8 Ultra [TEST]: Enestående storskærmstablet

Det nye tv er desuden forsynet med avanceret lydteknologi i form af Samsung Object Tracking Sound, Q-Symphony og Dolby Atmos samt streaming og smart tv via Tizen. Det hele pakket ind i et tyndt LaserSlim design.

Nyt top-tv med MiniLED

Udover det nye OLED-tv er Samsung også klar med et nyt Neo QLED 8K-tv baseret på MiniLED-teknologi, med Neural Quantum Processor, ny 14-bit lyskontrol, antireflekslag, tyndt design i rustfrit stål og kraftfuld 90W 6.2.4-lyd.

TV’et kommer i tre modeller. QN900, QN800 og QN700, som vil være tilgængelig i skærmstørrelser mellem 55″ og 85″.

Livstils-tv’er med matte skærme

Den nye version af The Frame fik vi også en smagsprøve på ved CES-messen. Den udmærker sig især ved et Matte Display, som reducerer blænding og refleksion, så kunst på skærmen fremstår mere naturlig.

Opdateringer i Art Store gør det nemmere at gennemse indholdet på The Frame, hvor abonnenter får adgang til mere end 1.600 kunstværker fra en række kendte institutioner. Med The Frame 2022 kan nye forbrugere nu få en gratis prøveperiode på to måneder i modsætning til tidligere, hvor det var én måned.

Se også:  Samsung Galaxy Tab S7 FE fås nu i billigere Wi-Fi-version

The Serif kommer også med en mat ramme, der passer til Matte Display-funktionen. The Sero, som også er en del af Samsungs Lifestyle TV-portefølje, har en række opdaterede funktioner. Matte Display og nye smarte funktioner er blevet tilføjet for at forbedre den vertikale skærmoplevelse.

Den matte skærm er også blevet verificeret som “Glare-Free” af Underwriters Laboratories, en uafhængig sikkerhedsvidenskabelig afdeling. UL’s verifikation bekræfter “Glare-Free”-certificeringen.

2022-udgaven af The Frame vil være tilgængelig i størrelserne 32″, 43″, 50″, 55″, 65″, 75″ og 85″, The Serif vil være tilgængelig i størrelserne 43″, 50″, 55″ og 65″, og The Sero kommer i størrelse 43″.

Priser på de nye tv’er er ikke annonceret endnu.

////

Tv’erne bliver større, skarpere og smartere – men hvordan vælger man det rette tv?
Find svaret i magasinet AOD, der bringer masser af indsigtsartikler om og tests af tv’er.
Få et nyt magasin hver tredje uge med tests og indsigtsartikler


TAGS
oled
qd-oled
qled
Samsung
tv

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S