Home » TV » Samsung opdaterer deres livsstils-tv’er – se priserne her
Samsung opdaterer deres livsstils-tv’er – se priserne her

Samsung opdaterer deres livsstils-tv’er – se priserne her

Share

Samsungs populære Lifestyle TV-modeller opdateres nu med ny teknologi for at tage TV-oplevelsen og designet til nye højder. I 2022 har Samsung præsenteret flere opdaterede produkter inden for TV og billede, hvor blandt andet The Frame, The Serif og The Sero har fået nye og forbedrede funktioner og ydelse

The Frame, The Serif og The Sero er det oplagte valg for dem, som vil have et smart TV ud over det sædvanlige. Med en ny mat skærm og opdateret brugergrænseflade kombinerer Lifestyle TV-modeller teknologi og design, som giver hjemmet en unik og luksuriøs følelse. Den nye matte skærm absorberer refleksioner, hvilket giver en behageligere seeroplevelse både i dagslys og om natten.

Indretningsdetaljer du kan regne med

The Frames nye matte skærm modvirker refleksioner og har stadig et silkeblødt og papirtyndt ydre. Derudover kan The Frame også kombineres med det nye Auto Rotate-tilbehør, der lader dig vise vertikal kunst og nemt skifte tilbage til horisontalt TV. Kombineret med et opdateret og udvidet Art Store bliver det lettere at vælge det rette kunstværk til dit The Frame. Det digitale kunstgalleri, Art Store, indeholder 1600 kunstværker fra verdenskendte kuntinstutitioner og partnere som Tate, Louvre og Albertina.

Se også:  Sony A80J [TEST]: Fint OLED med småknaster

Blandt de store modeller (55” og opad) er lydsystemet blevet opdateret med Object Tracking Sound understøttet af Dolby Atmos. Den nye 3D-surroundsoundteknik anvender de øvre højtalere, sørger for, at lyden følger med og matcher dialogen, der foregår på skærmen.

The Serif kommer med integreret nyt Smart Hub 2022 og den nye hvide solcelledrevne fjernbetjening. Ligesom The Frame har TV’et en ny mat skærm, der matcher stellets overflade og årets farver Cloud White og Cotton Blue.

Mere end bare en vertikal oplevelse

The Sero, TV’et der er kendt for sin vertikale skærm, som nemt kan roteres til det traditionelle horisontale TV, er også blevet opdateret. Opdateringerne for i år inkluderer, at den vertikale position også kan anvendes for Multiview, hvilket betyder, at du kan se indhold fra forskellige kilder på én skærm og sågar caste din telefon til TV’et på samme tid. The Sero kommer desuden med den solcelledrevne fjernbetjening.

Se også:  Samsung Galaxy S21 FE [TEST]: En topmobil skåret ind til benet

Vejledende priser:
• The Frame 65” – vejledende salgspris DKK 14.999
• The Serif 65” – vejledende salgspris DKK 14.999
• The Sero 43” – vejledende salgspris DKK 10.999

De nye produkter lanceres i Norden i første halvår.


TAGS
Samsung
the frame
tv

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S