Home » Bærbar computer » Samsung NP770Z5E
Samsung NP770Z5E

Samsung NP770Z5E

Share

Denne elegante bærbare kan det meste, selv om den udadtil ser lidt petit ud i forhold til konkurrenterne.

Hvis man leder efter denne eksklusive bærbare i forretningerne, skal man sikkert skue efter betegnelsen Series 7 Chronos som første del af modelnavnet. Der er ikke noget ondt at sige om denne bærbare computer, medmindre man vil have et optisk drev med i købet eller ikke vil betale ekstra for, indrømmet, lækre materialer og løsninger. Der er tale om en 15,6″-bærbar i børstet aluminium for dem som er villige til, eller i stand til at betale lidt ekstra for at få åbnet godteposen.

Tager man ofte sin bærbare med sig vil den slanke skikkelse og de blot 2,3 kg sikkert lyde lokkende. Det er samtidig suverænt den bærbare her i testen, der holder bedst på batteriet, imponerende. Det er også langt hen ad vejen en meget tyst bærbar, der ikke siger meget og heller ikke bliver varm. Kigger man på ydelsen, er den med blandt de allerbedste, og i PCMark er den bedst, hvilket uden tvivl skyldes den lynhurtige ssd. I 3DMark Cloud Gate falder Radeon HD8800M-grafikkortet dog igennem og scorer ikke ret godt. Hvis du er gamer, er dette ikke den bedste bærbare i testen.

Se også:  Samsung The Sero [TEST]: Det vildeste der er sket for tv'et i dette årtusinde

Skærmen er mat og har en skærmopløsning på 1920 x 1080 pixel. Det er en virkelig flot skærm med gode egenskaber. Det falder godt i hak med en virkelig solid og stylet konstruktion. Tastaturet har mellemstore taster. Dog er enkelte lige små nok. Der er mange funktioner, der kan styres via tastauret. Touchpad’en er stor med ret solidt virkende klikfunktion. Dog føles den lidt ‘overivrig’. Man kan tit komme til at udføre utilsigtede handlinger. Optisk drev er ikke en del af pakken.

[pt id=’2027637′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”Stilren og med en anelse kølig udstråling. Denne elegante bærbare kan det meste selv om den udadtil ser lidt petit ud i forhold til konkurrenterne.”‘]

Stilren og med en anelse kølig udstråling. Denne elegante bærbare kan det meste, selv om den udadtil ser lidt petit ud i forhold til konkurrenterne.


Samsung NP770Z5E
  • Batterilevetid
  • Skærm
  • Ydelse
  • Features
  • Pris
4.5
Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
Bærbar computer
Samsung

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S