Home » Mobiltelefon » Samsung-mobiler får helt nyt styresystem – her er alle nyhederne
Samsung-mobiler får helt nyt styresystem – her er alle nyhederne

Samsung-mobiler får helt nyt styresystem – her er alle nyhederne

Share

Sammen med opgraderingen til Android 11 får Samsung-brugerne glæde af One UI 3, som giver helt nye muligheder med mobilen

Fornyet design, forbedrede tilpasningsfunktioner og bedre kontrol over de funktioner, du oftest bruger. Her er nyhederne med One UI 3, der er på vej ud til Samsung-mobilerne.

Et nyt og opdateret design, der giver en bedre oplevelse

Designopgraderingerne i One UI 3 betyder mere enkelhed og elegance for Galaxy-brugere. I brugergrænsefladen er de funktioner, du bruger mest – såsom startskærmen, låseskærmen, meddelelser og hurtigpanelet – blevet opgraderet visuelt for at hjælpe dig med at se de vigtigste informationer. Nye visuelle effekter som dæmpning/sløring af notifikationer hjælper dig med hurtigt at se de vigtigste og fornyede widgets, som holder din startskærm organiseret og stilren.

One UI 3 ser ikke kun anderledes ud, den føles også anderledes. Blødere bevægelseseffekter og animationer kombineret med haptisk feedback gør det lettere at navigere på din telefon end nogensinde før. Låseskærmens udseende er forbedret, og følelsen når du stryger eller trykker på knapperne, føles mere realistisk – hver skærm og hvert tryk er blevet fornyet. Flytning mellem enheder flyder også mere naturligt, da One UI har funktioner, der understøtter Galaxy-enheders økosystem.

Forbedrede funktioner til hverdagen hjælper dig med at få klaret mere

One UI 3 er udviklet med enkelhed i fokus. Fornyede låseskærm-widgets hjælper dig med at kontrollere musik eller at se vigtige informationer såsom kalenderaftaler, uden at skulle låse enheden op. Det er nu mere intuitivt at holde styr på beskeder og samtaler, da notifikationer samles i midten af skærmen, så du hurtigt kan læse og svare på beskeder. Infinity-fuldskærmstilstand til videoopkald skaber et layout, der fører dig tættere på den person, du taler med.

Se også:  Samsung Galaxy S22-serien er i butikkerne fra i dag

Med One UI 3 bliver kameraet også mere kraftfuldt. Forbedret AI-baseret zoom til billeder samt forbedret autofokus og automatisk eksponering hjælper dig med at tage endnu bedre billeder. Derudover hjælper galleriet dig med at organisere og finde billeder hurtigere. Hvis du stryger opad, når du ser på et bestemt billede, vil du straks se relaterede billeder. Du kan også altid gendanne redigerede billeder tilbage til originalen, selv efter at du har gemt dem.

Endnu flere muligheder for at tilpasse telefonen til dig

Brugerne får friheden til at tilpasse deres brugergrænseflade, som de ønsker det. Uanset om det handler om at slå Mørk tilstand til eller fra eller at dele Mobile hotspot, skal det kunne gøres let med et stryg eller et skub gennem de nye måder man kan tilpasse hurtigpanelet på. Du kan også dele billeder, videoer og dokumenter lettere end nogensinde før. Ved at kunne tilpasse delingsskærmen kan du fastgøre de mest anvendte delingsdestinationer, hvad enten det er en bestemt kontakt, apps til beskeder eller e-mail. Derudover giver One UI dig mulighed for at administrere forskellige profiler, der kan tilpasses til f.eks. arbejde og privat brug, hvilket betyder, at bekymringen for at sende noget til den forkerte person, bliver mindre.

Se også:  Samsungs nye smarture byder på bedre batteri og omfattende sundhedsmåling

Hurtigpanelet er blevet fornyet mellem One UI 2 (venstre) og One UI 3 (højre):

For at tilpasse yderligere kan du placere widgets på startskærmen og justere, hvor gennemsigtig den skal være for bedre at matche med din skærmbaggrund eller ændre designet og farven på Always On Display-uret på låseskærmen. Derudover kan du endda tilføje videoopkald til skærmen for indgående / udgående opkald for at gøre din opkald mere personlige.

One UI 3 inkluderer en række nye apps til digital velfærd, der hjælper dig med at identificere og forbedre dine digitale vaner. Du kan hurtigt og nemt se oplysninger om dit forbrug, der viser ugentlige ændringer i skærmtid og få hjælp til at træffe mere informerede beslutninger om, hvordan og hvornår du skal bruge din Galaxy-enhed.

One UI modtager endnu flere opdateringer sammen med kommende flagskibslanceringer i 2021.

One UI 3 rulles ud til Galaxy S20-enheder i Europa og vil være tilgængelig for flere regioner og enheder såsom Galaxy Note20, Z Fold2, Z Flip, Note10, Fold og S10-serien i løbet af de kommende måneder. Opdateringen vil være tilgængelig for de fleste Galaxy A-enheder i første halvdel af 2021.


TAGS
Galaxy
one ui
Samsung

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S