Home » Skærm » Samsung M7 [TEST]: Pc-skærmen er næsten et tv
Samsung M7 [TEST]: Pc-skærmen er næsten et tv

Samsung M7 [TEST]: Pc-skærmen er næsten et tv

Share

Denne skærm forener traditionen fra en typisk kvalitetsskærm med funktionalitet, der kendes fra smarte tv. Men Samsung M7 er først og fremmest en rigtig god monitor til hjemmekontoret

Denne skærm er primært rettet mod krævende brugere, der har brug for en god pc-monitor på jobbet eller hjemmearbejdspladsen. En monitor med den målgruppe har som regel et særlig godt skærmpanel, som farvemæssigt står korrekt, har højere kontrast og ikke mindst har længere levetid. Den tåler at stå tændt i længere tid uden at ”brænde fast”. Det lever Samsung M7 op til.

Det er ikke en skærmtype, du skal bruge til spil,  da opdateringshastigheden – og andre ting – ikke er gearet til det formål.

Se også:  Samsung sender Note-mobilen på pension

Men den er fin til underholdning. For Samsung M7 har medfølgende fjernbetjening og desuden HDMI Arc-tilslutning, så du kan koble lydbar eller anden lydenhed direkte til 32”-skærmen. Det er ellers stort set kun tv-apparater, som har den mulighed.

God kontrast og 4K

Samsung kalder da også skærmen for en ”Smart Monitor”, og med fjernbetjeningen kan du opsætte den fuldstændigt som et tv. Der er dog ikke nogen indbygget tv-tuner.

Til gengæld er der indbygget Wi-Fi, trådløs deling fra Android-enheder og endda direkte knap til Netflix og Amazon Prime. Altså al den funktionalitet og de smart-tv-funktioner, du kender fra et traditionelt smart-tv. Af samme grund er skærmen i 16:9-format, hvor pc-skærme oftest er i 16:10.

Se også:  CES: Nye Samsung-tv'er – kæmpe-skærme og endnu bedre Neo QLED

Som monitor udmærker M7 sig ved at have god kontrast, og 4K-opløsningen giver naturligvis en stor detaljerigdom, men også meget små ikoner, når skærmen bruges til computeropgaver. Så her skal der justeres i skærmindstillingerne.

Vi noterer, at skærmbilledet står dejlig roligt og meget ensartet lysmæssigt – også helt ud i hjørnerne. Samsung har desuden en glimrende lysoptimering, som justerer lyset i skærmen efter omgivelserne.

TAGS
monitor
Samsung
skærm

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S