Home » TV » Samsung løfter sløret for nye tv’er med solenergi og Neo QLED-teknologi
Samsung løfter sløret for nye tv’er med solenergi og Neo QLED-teknologi

Samsung løfter sløret for nye tv’er med solenergi og Neo QLED-teknologi

Share

Forud for CES-messen har Samsung afsløret nye Neo QLED-, Micro LED- og livstils TV-skærme. Den nye portefølje viser øget fokus på tilgængelighed, bæredygtighed og innovationer, der ændrer TV’ets rolle i hjemmet

“I løbet af det sidste år har vi set, hvordan teknologien har spillet en afgørende rolle i folks hverdag. Vores forpligtelse til en inkluderende og bæredygtig fremtid går hånd i hånd med vores stræben efter at imødekomme forbrugernes krav. Det handler om alt fra at reducere vores CO2-aftryk til at gøre funktioner tilgængelige for flere mennesker og tilbyde en uovertruffen brugeroplevelse uanset livsstil”, siger JH Han, President of Visual Display Business Samsung Electronics.

Bæredygtig og tilgængelig fremtid

Samsung præsenterer et bæredygtighedsinitiativ i TV-kategorien ’Going Green’ med en række retningslinjer og initiativer, der vil arbejde for øget bæredygtighed på lang sigt, herunder reduktion af CO2-aftryk og forbedring af energieffektivitet. Samsung vil arbejde systematisk med at reducere emissioner og energiforbrug i produktionen af TV og bruge flere genbrugsmaterialer i hele produktlinjen.

Producenten vil samtidig øge brugen af bæredygtigt emballagedesign. Samsung udvider sin Eco-packaging til at blive brugt til de fleste nye modeller. Denne bæredygtige løsning kan genbruge op til 200.000 ton kartoner hvert år.

Sol i fjernbetjeningen

Derudover vil Samsungs QLED-TV blive styret med soldrevne fjernbetjeninger, der oplades ved hjælp af indendørs eller udendørs lys eller via USB. Dette hjælper med at forhindre, at 99 millioner AAA-batterier kasseres i løbet af de næste syv år.

Samsungs nye funktioner er nu tilgængelige i alle nye QLED- og Neo QLED-modeller. AI, skal give en bedre TV-oplevelse, mens 2021-serien vil have nye tilgængelighedsfunktioner såsom Caption Moving, Sign Language Zoom og Multi-Output Audio, hvilket betyder, at mennesker med høre- eller synshandicap har mulighed for at optimere oplevelsen ud fra deres behov. I det kommende år vil produktudviklingsarbejdet for disse grupper fortsætte, f.eks. via en videreudvikling af Voice Guide og flere AI-baserede funktioner.

Se også:  Samsung Galaxy Tab S7 FE fås nu i billigere Wi-Fi-version
Ny skærmteknologi

Samsung lancerer nu den helt nye Neo QLED-skærmteknologi til flagskibsmodellerne 8K (QN900A) og 4K (QN90A). Med den nye Quantum Mini LED-lyskilde styret af Quantum Matrix-teknologi og en Neo Quantum-processor, tager Samsung QLED til et helt nyt niveau.

Den nye Quantum Mini LED er kun 1/40 så dyb som en standard LED. I stedet for at bruge en linse til at sprede lys og en pakke til at fastgøre det til det rigtige sted, har Quantum Mini LED et mikrolag med endnu flere dioder til at lede lyset. Quantum Matrix-teknologi giver mulighed for nøjagtig kontrol af de tætpakkede lysdioder for at undgå blooming-effekt på skærmen og lade TV-seerne opleve indholdet nøjagtigt som beregnet.

Neo QLED styrer lumenskalaen med 12 bits og 4096 trin, hvilket gør mørke nuancer mørkere og lyse nuancer lysere, hvilket resulterer i en mere fordybende HDR-oplevelse. Neo QLED drager også fordel af Samsungs egen kraftfulde Neo Quantum-processor med forbedret opskaleringsfunktionalitet. Ved hjælp af op til 16 forskellige neurale netværksmodeller, hver med lært AI-skalering og dyb læringsteknologi, kan Neo Quantum-processoren optimere billedkvaliteten til henholdsvis 4K og 8K, uanset inputkvalitet.

Den nye 2021 Neo QLED 8K leveres med et nyt Infinity One-design, en næsten kantløs skærm, der giver en endnu bedre seeroplevelse og stilfuldt design og formfaktor. Neo QLED 8Ks har den nye kabelløsning Slim One Connect-boks, der kan fastgøres på bagsiden af TVets fod og muliggør både lettere installation og færre kabler. Neo QLED 8K har også en række lydfunktioner, herunder Object Tracking Sound (OTS) Pro, hvis dynamiske lyd følger TV-skærmens bevægelse og SpaceFit Sound, der analyserer det miljø dit TV er i og justerer lyden i overensstemmelse hermed.

Til gaming og arbejde

Samsung 2021 Neo QLED 8K og 4K-modeller er udstyret med Super Ultrawide GameView, så man kan spille i 32: 9. Med Game Bar kan brugerne hurtigt få et overblik og justere vigtige aspekter af spillet – hvad enten det ændrer billedformatet, styrer inputforsinkelsen eller tilslutter et headset. Endelig minimerer FreeSync Premium Pro hak og afbrydelser, så spillerne får en ensartet billedkvalitet og oplevelse igennem hele spillet.

Se også:  Samsung SSD 980 [TEST]: Lynhurtig SSD til overkommelig pris

Du kan organisere videokonference for op til 32 personer via Google Duo. Med Google Duo-appen kan du foretage videoopkald direkte via udvalgte USB-tilsluttet kamera, og med en smart kameraløsning kan kameraet spore dine bevægelser. Den zoomer automatisk ind og ud, så du har den helt rigtige størrelse, og altid er i fokus.

Du kan også tilslutte din PC og få direkte adgang til MS Office 365 via TV-browseren.

Kæmpe tv og kunstnerisk ramme

Med den nye MICRO LED-serie har Samsung gjort den innovative teknologi tilgængelig for flere mennesker – forbrugere kan nu opleve fantastiske visuelle oplevelser på næste generations skærm.

MICRO LED fås i størrelserne 110”, 99” og senere i år også i mindre størrelser. Teknologien bruger LED-lamper i mikrometerstørrelse for at fjerne baglys og farvefiltre, der bruges i standardskærme. Hver pixel leverer sit eget lys og producerer ægte farver og lysstyrke gennem sine 24 millioner individuelt kontrollerede lysdioder og har et ramme-til-skærm forhold på 99 %.

Samsung har også udviklet sine Smart TV-funktioner for bedre at udnytte MICRO LEDs solide skærm. For eksempel, ved hjælp af 4Vue(Quad View), kan brugerne se fire forskellige billedkilder samtidigt – på en og samme skærm. MICRO LED er også udstyret med Majestic Sound, der leverer 5.1 lyd uden eksterne højttalere.

Samsung har også forbedret sit 2021 livstils TV, The Frame, med nyt design og formfaktorer, der bedre afspejler forbrugerens interesser og smag.


TAGS
Samsung
tv

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S