Home » Bærbar computer » Samsung lancerer Windows-bærbar med vild batterilevetid
Samsung lancerer Windows-bærbar med vild batterilevetid

Samsung lancerer Windows-bærbar med vild batterilevetid

Share

Samsung er tilbage på det nordiske PC-marked med Galaxy Book S, en ultratynd, 4G-tilsluttet laptop med utrolig lang batterilevetid

Galaxy Book S er altid at være tændt, altid forbundet og altid tilgængelig. Med ultrahurtig 4G, som nås via et fysisk SIM-kort eller E-SIM er der forbindelse til skyen og hurtig adgang til applikationer og indhold uden behov for WiFi.

Skærmen på Galaxy Book S lyser ved første berøring, hvilket gør den tilgængelig med det samme. Galaxy Book S bruger USB-C, der betyder, at den kan oplades med den samme oplader som for eksempel Galaxy Note10 og derved gør det lettere altid at have mulighed for at oplade.

Skabt til holdbarhed og præstation

Vægten er kun 0,96 kg og Galaxy Book S er skabt i en anodiseret aluminiumskal, der gør den ekstra holdbar. Skærmen måler 13,3-tommer og er berøringsfølsom.

Se også:  Huawei Matebook 13 [TEST]: Huawei har den bedste bærbar
Høj ydeevne

Galaxy Book S bruger en Snapdragon 8cx processor fra Qualcomm Technologies, som er verdens første 7-nanometer-processor med PC-software. Den er desuden designet til, at enheden ikke behøver nogen ventilator, uanset hvor hårdt den arbejder.

Galaxy Book S inkluderer også Samsungs Sound by AKG stereo højtalere, hvor Dolby Atmos forfiner lydoplevelsen med skræddersyede indstillinger til film, musik, spil og meget mere.

Integreret med Windows

Takket være Windows 10 og Microsofts Your Phone-app skabes der en kobling mellem Galaxy Book S og Galaxy Note10, så du nemt kan se dine seneste billeder, apps, notifikationer og svare på beskeder og opkald, uanset hvilken enhed du bruger. Galaxy Book har også cloud-opbevaring gennem Microsoft OneDrive, der giver sikker og let tilgængelig adgang til dine filer på alle dine enheder.

Se også:  Samsung klar med Stars Wars-mobil - vælger den mørke side

Galaxy Book S har forbindelse via 4G, hvilket betyder, at du kan undgå at oprette forbindelse til usikre offentlige netværk og dermed beskytte følsom information. Takket være Windows Hello kan brugerne også logge på enheden med fingeraftryk, hvilket gør det ekstra let at låse din laptop sikkert op.

Galaxy Book S vil være tilgængelig i de nordiske lande i løbet af 4. kvartal 2019 i farven Mercury Grey. Den foreløbige pris er 8599 kroner.


TAGS
Galaxy
Laptop
Samsung

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

Alt om DATA

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@altomdata.dk

Datatid TechLife

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@datatid.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg / Prislister:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Medieinformation


Alt om DATA, Datatid TechLife  © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S