Home » Hovedtelefoner og højttalere » Samsung lancerer smarte earbuds med 360 graders lyd og ANC
Samsung lancerer smarte earbuds med 360 graders lyd og ANC

Samsung lancerer smarte earbuds med 360 graders lyd og ANC

Share

Galaxy Buds Pro byder på adaptiv støjreduktion, som tilpasser sig dine omgivelser og stor 360 graders Dolby-lyd

Sammen de nye topmobiler i Galaxy S21-serien, Galaxy S21 Ultra samt Galaxy S21 og Galaxy S21+, har Samsung her til eftermiddag, præsenteret nye earbuds. De hedder Galaxy Buds Pro, og er de mest avancerede earbuds fra Samsung nogensinde. I deres design lægger de sig et sted mellem Galaxy Buds+ og Galaxy Buds Live. De fylder ikke alverden, men sætter sig tæt i øret. Således kombinerer de en passiv støjreduktion med en kraftfuld aktiv støjreduktion, som er i stand til at tilpasse sig dine omgivelser. Den lytter efter lydene omkring dig og indstiller støjreduktionen derefter. Således kan du altid nyde din musik i ro og mag.

Slår du Conversation Mode til, åbnes der op for omverdenens lyde, hvis du selv eller en anden begynder at tale. Således kan du føre en samtale uden at stoppe musikken eller tage Galaxy Buds Pro ud af ørene.

Placeringsfølsom lyd

Bas og diskant er adskilt i to separat enheder. Det skal give en fyldig bund og flotte detaljer i lyden, som er fintunet sammen med AKG. Der er desuden 360 graders lyd fra Dolby med placeringsfølsom teknologi, der retter sig efter hvordan du vender hovedet, så du har en helt præcis fornemmelse af lydkildernes placering. Det er selvsagt i spil og måske også film at dette vil give mening.

Se også:  Technics EAH-AZ60 [TEST]: Earbuds af høj klasse

Der er også gjort en del ud af opkaldskvaliteten, når man taler i telefon via Galaxy Buds Pro. De adskiller brugerens stemme fra uønskede lyde ved hjælp af tre mikrofoner og en stemmeoptagelsesenhed (VPU), så man bliver hørt så klart og tydeligt som muligt. En af de ydre mikrofoner har også en høj signal-to-noise ratio (SNR), hvilket hjælper med at eliminere forstyrrende baggrundsstøj. Derudover har Samsung integreret sin nye Wind Shield teknologi i Galaxy Buds Pro, hvor designet har minimeret det område på høretelefonerne, der bliver mødt af vind, og filtrerer forstyrrende lyde, der kan være forårsaget af vind. Dette skaber et klarere og mindre støjende lydbillede, hvilket gør telefonopkald meget behageligere.

Se også:  OnePlus Buds Z2 [TEST]: Kvalitetsbuds til lavpris

Galaxy Buds Pro kan nemt skifte automatisk mellem enheder, for eksempel Galaxy-smartphones eller tablets. Hvis du ringer til din Galaxy S21, mens du ser en video på din Galaxy Tab S7, sætter den nye Auto Switch-funktion videoen på pause for at lade brugeren besvare opkaldet uforstyrret ved hjælp af høretelefonerne. Når opkaldet er afsluttet, skifter lydforbindelsen automatisk tilbage til den enhed, hvor videoen afspilles.

Galaxy Buds Pro er IPX7-certificerede, hvilket betyder at de kan tåle vand og sved. De har batteritid på 5 timer med ANC slået til og 8 timer uden. Der er tre ekstra opladninger i den medfølgende æske.

Galaxy Buds Pro fås i tre farver: Phantom Black og Phantom Silver samt i Phantom Violet, som matcher mobiltelefonerne i Galaxy S21-serien.

Galaxy Buds Pro vil være tilgængelig på udvalgte markeder fra d. 15. januar til en vejledende pris på 1.699 kroner.


TAGS
earbuds
galaxy buds pro
helt trådløse hovedtelefoner
in-ears

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S