Home » Smart hjem » Samsung lancerer smart ovn, der selv finder ud af at tilberede din mad perfekt
Samsung lancerer smart ovn, der selv finder ud af at tilberede din mad perfekt

Samsung lancerer smart ovn, der selv finder ud af at tilberede din mad perfekt

Share

Sammen med en række andre produkter til husholdningen har Samsung præsenteret Bespoke-ovnen, som kan genkende ingredienser, justere indstillingerne og overvåge maden, så den bliver tilberedt perfekt

Ved et digitalt event har Samsung præsenteret den nye serie af hudholdningsprodukter i Bespoke-serien.

Årets tema er baseret på at skabe miljøer og oplevelser i hjemmet, der rækker ud over dem, som konventionelle husholdningsapparater giver.

“Bespoke Home handler om vores vision om at skabe et bedre liv derhjemme gennem inspirerende design, tilpasning og smarte funktioner. I år er vi glade for at kunne bygge videre på dette ved at tilbyde forbrugerne flere måder at udtrykke sig på, og opleve flere forbundne faciliteter med Bespoke,” siger Rikard Fornbäck, produktchef for hvidevarer hos Samsung i Norden.

Udvidelse af Bespoke Home

I år tilbyder Samsung Bespoke-produkter til hele hjemmet, inklusive de helt nye AI-drevne Bespoke-ovne, der lanceres i Norden i slutningen af året.

Bespoke-ovnen tilbyder funktioner via SmartThings-appen, som gør madlavningen nemmere og mere effektiv. AI Pro Cooking kan genkende ingredienser og justere indstillingerne, samt overvåge maden, mens den tilberedes for at mindske risikoen for, at den bliver over- eller undertilberedt. Med Dual Cook Steam™-funktionen kan brugerne tilberede dampede retter og ovnbagt mad med forskellige indstillinger på samme tid.

Se også:  Samsung klar med forbedret Flip-mobil: Her er Galaxy Z Flip4
Den optimale tøjvask

Udover produkter til køkkenet kommer der også en ny AI vaskemaskine og tørretumbler, der lanceres i Norden i løbet af tredje kvartal. Vaskemaskinen har blandt andet Ultra Capacity-funktionen, som gør den nem at vaske, uanset hvor meget maskinen er fyldt. AI OptiWash forbedrer resultatet af vasketøjet ved at bruge den rigtige mængde vand og vaskemiddel afhængigt af hvor snavset vasketøjet er, mens Auto Dispense System dispenserer vaskemiddel automatisk.

AI-tørretumbleren har avanceret AI Optimal Dry, som overvåger vandindholdet med en forbedret sensor for at tørre vasketøjet ordentligt. Den styrer også automatisk cyklustiden og temperaturen for at reducere risikoen for overophedning. Derudover registrerer fugtsensoren ændringer i fugtigheds- og fugtniveauet for at justere temperaturen og tørretiden og dermed opnå god effektivitet. Smart Dial-funktionen gør vasketøjet personligt ved at genkende brugerens mest brugte vaske- og tørreindstillinger. Derudover er vask og tør designet til at fungere som et par, hvor brugere med både AI-vaskemaskine og tørretumbler kan få deres tøj vasket, tørret og klar til brug inden for en time takket være Super Speed Washer- og Super Speed Dry-funktionerne.

Se også:  Samsung Galaxy A53 5G [TEST]: Mellemklasse? Nej, bare klasse

I de nordiske lande vil den nye AI vaskemaskine og tørretumbler blive leveret med Ecobubble AI, AI Wash og SpaceMax™ Tilgængeligheden af farver til modellerne kan variere afhængigt af regionen.

Et smartere liv derhjemme

I juni lancerer Samsung SmartThings Home Life globalt. SmartThings Home Life er en forbindelseshub, der kombinerer seks vigtige hjemmetjenester: Madlavning, energiforbrug, tøjpleje, dyrepleje, luftpleje og hjemmepleje. Med SmartThings Home Life vil brugerne være i stand til at tilpasse, hvordan deres enheder arbejder sammen. SmartThings vil også spille en vigtig rolle i Samsungs partnerskabsprogram med den globale teknologileder ABB for at udvikle en omfattende løsning til smarte hjem. Dette vil kombinere Samsung SmartThings og ABB’s Free home boligløsning for at forbinde til kundernes eksisterende ejendomsadministrationssystemer. I et andet trin vil samarbejdet gøre det muligt for brugere at forbinde en række forskellige enheder og apparater for bedre bevægelse af den elektriske belastning gennem et centraliseret system.


TAGS
Bespoke
hårde hvidevarer
Samsung

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S