Home » Skærm » Samsung lancerer ny smart-skærm med Office og Netflix indbygget
Samsung lancerer ny smart-skærm med Office og Netflix indbygget

Samsung lancerer ny smart-skærm med Office og Netflix indbygget

Share

Den nye M8 Smart Monitor kommer med opgraderet design, nye farver, UHD-opløsning og et SlimFit webkamera

De første skærme i Samsungs Smart Monitor-serie kom på markedet i slutningen af 2020 og repræsenterede en helt ny type multifunktionelle skærme, med alt indbygget til arbejde og underholdning

“Med vores Smart Monitor-serie tilbyder vi et produkt der komplimenterer de forskellige livsstile og præferencer vi alle sammen har. Den nye M8 er udstyret med den seneste smarte teknologi og findes tilgængelig i flere unikke farver. Med M8 kan brugeren opleve både praktiske funktioner og et stilrent design, siger Jakob Hultkvist,” direktør for Display-divisionen hos Samsung.

Produktivitet og underholdning

M8 skaber et komplet hjemmekontorsmiljø uden behov for en ekstern pc. Der er indbygget Wi-Fi og alt foregår via den opgraderede Smart Hub, som tilbyder tjenester til arbejde direkte på skærmen. Microsoft 365-cloud service er integreret og det samme gælder apps til videochat som Google Duo m.fl.

Se også:  En pen med utrolige evner: Tjek de vilde funktioner i Samsung Galaxy S22 Ultra

Skærmen kommer med SlimFit Cam, som sættes fast på skærmen ved hjælp af magneter. SlimFit Cam har funktioner til ansigtsgenkendelse og automatisk zoom, som identificerer dit ansigt og sørger for at fastholde sit fokus derpå. En Far Field Voice-mikrofon kan både bruges til samtaler og til at stemmestyre enheder via Bixby og Amazon Alexa. Derudover bruger mikrofonen en Always On Voice-funktion, som viser samtaleinformation på skærmen når Bixby aktiveres, selv når skærmen er slukket.

En ekstern computer kan nemt tilkobles, hvad enten det er en pc eller Mac og med PC og teknologier som Samsung DeX, Apple AirPlay 2, er det nemt at skabe forbindelse til mobile enheder.

Se også:  Nyt foldbart flagskib fra Samsung: Her er Galaxy Z Fold4

SmartThings Hub’en gør det muligt at tilslutte alle sine IoT-enheder trådløst. Med SmartThings-appen kan brugeren også nemt tracke IoT-enheder i hele hjemmet med appens kontrolpanel, der fremhæver al information fra andre enheder, som er tilsluttet M8, inklusiv kontakter og plug-in-strøm.

Når det er tid til underholdning kan man gå direkte på Netflix, Amazon Prime Video, Disney+ og Apple TV.

Skarpt billede og intelligent farvestyring

Den  nye M8-model er en UHD-skærm på 32″ med adaptiv billedteknologi, der forbedrer øjenkomforten ved automatisk justering af lys og farve temperaturer. M8 inkluderer også et justerbart stativ og vippefunktion, der hjælper brugeren med at justere skærmen.

Samsung Smart Monitor M8 kan forudbestilles i Norden fra midten af april til en vejledende pris fra 6.999 kroner.


TAGS
Samsung
skærm
smart skærm

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S