Home » Smart hjem » Samsung lancerer Jet Stick – en trådløs støvsuger på steroider
Samsung lancerer Jet Stick – en trådløs støvsuger på steroider

Samsung lancerer Jet Stick – en trådløs støvsuger på steroider

Share

Samsung Jet 90 Multi kan generere op til 200W og leverer sammen med den nye Clean Station en komplet rengøringsløsning til hjemmet

Det er måske ikke lige den produkttype vi almindeligvis forbinder med Samsung. Ikke desto mindre er Samsung nu klar med to støvsugere, Jet 90 Multi og Jet 70 Pet.

Sammen med den nye Clean Station leverer de en komplet rengøringsløsning til hjemmet. Samsung Jet 90 Multi har en høj ydeevne og kan generere op til 200W (150W for Samsung Jet 70 Pet). Motoren skaber en stærk sugekraft takket være et ultralydssvejset låg og diffuser. Systemet har desuden ni separate cyklusser, hver og en med en trevejs-åbning med multiluft for at fange selv de allermindste støvpartikler.

Trådløs og nem

Støvsugerne er trådløse. Batteriet kan holde i op til en time, men hvis du tilkøber reservebatteri, kan der støvsuges i op til to timer ad gangen.

Samsung Jet er også udstyret med to forskellige børstehoveder, og hvis der er behov for ekstra tilbehør, findes der også motoriserede børster i sortimentet, som tilbyder rengøringsløsninger, der passer til forskellige rengøringsvaner og gulvtyper.

Se også:  Samsung SSD 980 Pro [TEST]: Ultimativ fart på filerne

Displayet viser den valgte indstilling af sugeevne samt advarer, hvis der skulle opstå problemer. Letvægtsdesignet gør at støvsugeren er nem at anvende, og sammen med den fleksible ladestation, kan den opbevares ved at blive monteret på gulv eller væg.

“Samsungs Jet støvsugere tilbyder en enkel og bekvem rengøringsoplevelse gennem fleksible anvendelsesmuligheder og en kraftfuld sugeevne. Fordi den er trådløs, er den altid lige ved hånden, uanset om det gælder den helt store forårsrengøring eller hvis der blot skal gøres hurtigt rent efter et uheld. Designet gør desuden, at den passer godt ind i det moderne hjem, siger Isabell Foyer”, produktansvarlig for hvidevarer hos Samsung Electronics i Norden.

Hygiejniske funktioner

Et højtydende Layered HEPA Filtration system sikrer et godt resultat, når det kommer til hygiejne. Filteret fanger 99,999 procent af alle støvpartikler og allergener, som normalt ville blive sluppet ud igen gennem støvsugerens udsugningsfunktion, hvilket resulterer i et renere indeklima. Støvbeholderen kan endda afmonteres for at man kan rense støv ud og rengøre alle separate dele grundigt.

Se også:  Samsungs kommende topmobil kan have en stor game changer i ærmet

Nyheden Clean Station gør det endnu lettere for brugeren at tømme beholderen for støv og skidt. Når støvsugeren placeres i stationen, tømmes den i et tætsluttende system, der er udstyret med et avanceret støvfiltreringssystem, som løser problemet med flyvende støv. Ved hjælp af Air Pulse Technology, pulserer luften i beholderen for at fange al støv. Støvet samles derefter i en støvsugerpose inde i støvsugeren, som let kan skiftes ved behov.

Støvsugerne såvel som Clean Station kan købes fra og med 1. juni. Samsung Jet 90 Multi koster 5.499 kroner, mens Samsung Jet 70 Pet koster 3.999 kroner. Clean Station gås til 1.299 kroner.


TAGS
Samsung
smart home
støvsuger

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S