Home » Wearable » Samsung lancerer gratis håndvask-app
Samsung lancerer gratis håndvask-app

Samsung lancerer gratis håndvask-app

Share

Hand Wash hjælper brugeren med at opretholde god håndhygiejne ved regelmæssigt at minde om håndvask og sikre, at hver vask tager mindst 20 sekunder

Verdenssundhedsorganisationen (WHO) har anbefalet flere retningslinjer for at reducere smittespredningen herunder kontinuerlig håndvask. Ifølge sundhedspersonale og eksperter skal håndvasken vare mindst 20 sekunder for at være effektiv

Men som dagene går, glemmer mange af os at vaske vores hænder så ofte og så korrekt, som vi burde. For at hjælpe Samsung-brugere godt på vej har Samsungs udviklere nu skabt appen Hand Wash, som er en app til alle Galaxy smartwatches.

Sikrer grundig håndvask

Hand Wash hjælper brugeren med at opretholde god håndhygiejne ved regelmæssigt at minde om håndvask og sikre, at hver vask tager mindst 20 sekunder.

Se også:  Nu kommer danske hjertestartere på nettet

Hand Wash har forudindstillede påmindelser, som brugeren kan tilpasse efter egen tid og behov. Hver gang brugeren starter en håndvask, registrerer Hand Wash varigheden og signalerer med en vibration efter 25 sekunder, at du er færdig.

De første fem sekunder er til at tænde hanen og tage sæbe, og de resterende 20 sekunder er til selve håndvasken. Hand Wash vil også påminde brugeren, hvis de glipper et af de planlagte besøg ved vasken.

Specieldesignet urskive

Ud over praktisk tidstagning og påmindelser er appens formål at hjælpe brugere med at følge og blive opmærksomme på deres daglige håndvaskrutiner – for at udvikle en sund vane over tid.

Se også:  Her er 10 corona-trends, der er kommet for at blive

Hand Wash suppleres med en elegant urskive, som gør det nemt for brugeren at følge deres rutiner. Skiven viser også den forløbne tid siden den sidste håndvask for at gøre brugeren opmærksom på deres hygiejne i realtid.

Galaxy Watch-brugere kan nu downloade Hand Wash fra Galaxy Store.


TAGS
corona
Samsung
sundhed

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S