Home » Skærm » Denne krumme gamingskærm er lige så stor som et tv
Denne krumme gamingskærm er lige så stor som et tv

Denne krumme gamingskærm er lige så stor som et tv

Share

Kan pc-skærmen ikke blive stor nok? Samsung har netop annonceret en buet 49”-skærm med Mini LED-panel. Den har ultrahurtig respons og HDR – skabt til gaming

Er skrivebordet stort nok, kan du forskønne det med Samsungs nye Mini LED-skærm på 49”, Odyssey Neo G9. Ifølge Samsung er Neo G9 verdens første buede gaming-skærm af sin art med Quantum Matrix Technology.

Odyssey Neo G9 er en del af Odyssey-serien, som blev lanceret sidste år. Gaming er her i centrum med blandt andet Quantum HDR 2000, som skal sikre et dynamisk billede, hurtig respons og opdateringshastigheder i HDR og HDR 10+.

Klare kontraster

Med lyskilden Quantum Mini LED har Neo G9 et tyndt mikrolag fyldt med mange flere lysdioder end den gængse LED-teknologi. Det har gjort skærmen både tynd og smidig at designe, også i de store størrelser, forklarer Samsung, som ikke har overgivet sig til OLED-panelerne.

Se også:  HP Omen Photon Wireless Mouse [TEST]: Kvik og trådløs gaming-mus

Derudover er Quantum Matrix Technology med til at lynjustere skærmens lyssætning, så mørkere områder bliver mørkere og lysere områder lysere. Slutresultatet bliver ifølge Samsung, at spilleren oplever indholdet, som det er meningen, at det skal ses.

Understøtter Nvidia og AMD

Skærmen er i formatet 32:9 med Dual Quad High-Definition (DQHD, 5120 x 1440 pixel). Opdateringsfrekvensen er på hele 240 Hz, og responstiden er banket i bund med blot 1ms (millisekund).

Odyssey Neo G9 har Adaptive Sync og HDMI 2.1 VRR (variabel opdateringshastighed) via HDMI 2.1 med Nvidias G-Sync-kompatibilitet og AMD FreeSync Premium Pro. Det vil sige, at betragteren får en dynamisk, glidende handling i sin gaming scene for scene.

Se også:  Mountain Everest Max [TEST]: Dyrt gamingtastatur – men det kan det hele
Bling-effekt i panelet

Skærmen har en blank, hvid overflade og et belysningssystem, som omfatter 52 farver og fem muligheder for lyseffekt. Skærmen leveres også med CoreSync-funktionen, så brugeren kan tilpasse sin indstilling i flerfarvet tilstand.

Samsungs Odyssey Neo G9 med Quantum Mini LED kan forudbestilles fra 29. juli. Efter planen er gaming-skærmen i tv-størrelse på markedet senest 9. august. Den vejledende pris angives som 16.499 kroner.


TAGS
Gaming
gamingskærm
pc-skærm

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S