Home » Mobiltelefon » Samsung kommer med nye foldbare mobiler i næste uge
Samsung kommer med nye foldbare mobiler i næste uge

Samsung kommer med nye foldbare mobiler i næste uge

Share

Der er lagt i ovnen til det helt store lanceringsevent i næste uge, hvor Samsung præsenterer nye foldbare mobiler i Flip- og Fold-serierne samt muligvis også nye smarture

“Flex is greater than Flat”. Med dette motto teaser Samsung et Unpacked-event i næste uge, onsdag d. 10. august. Hvad det kommer til at dreje sig om kræver således ikke meget gætværk at finde ud af, og når teaser-videoen samtidig viser konturerne af hvad der næppe kan være andet end en Flip, er der intet at være i tvivl om. Der er nye foldbare mobiler er på vej fra Samsung. Formentlig både en Flip og en Fold. Det er kun Flip’en, der fremstår tydeligt i videoen, men når der proklameres “Next Galaxy Phones now” i flertal, må vi konkluderer at der i hvert fald er mere end én ny model. Følger de navngivningen fra tidligere modeller vil der være tale om en Galaxy Z Flip 4 og en Galaxy Z Fold 4.

Se også:  Samsung Galaxy A52s [TEST]: Solid allrounder

Nye måder at arbejde på

Hvad de vil byde på af opgraderinger og nye features skal blive spændende at se. Ud fra videoen, ser det ud til at Flip har fået et mere kantet design og muligvis en lidt større frontskærm. Da der nævnes “News ways to capture life” er der er formentlig også sket ting og sager med kameraerne og da der desuden omtales “News ways to work and play”, kan vi formentlig også regne med nye features til spil og produktivitet. Hvorvidt det vil være hardwareoptimeringer eller udelukkende drejer sig om software, må vi vente til næste uge med at finde ud af.

Rygtemøllen er selvfølgelig allerede godt i gang og antyder ting som større batteri og en mindre skærmfold på Flip samt et nyt mere firkantet format på den store skærm i Fold samt et bredere format på den ydre skærm og muligvis en indbygget S-Pen . Intet er dette er dog bekræftet.

Se også:  Her får du den ultimative tabletoplevelse
Nye smarture

Sammen med de nye folbare mobiler forventes det at Samsung lancerer nye smartwatches d. 10. Der skulle angiveligt blive tale om to modeller, Galaxy Watch 5 og Galaxy Watch 5 Pro. Intet officielt er afsløret endnu, men der svirrer rygter om hurtigere opladning og længere batterilevetid end foregående modeller samt priser på omkring 2.000 og lidt over 3.000 kroner. Hvorvidt det holder stik må vi vente til næste onsdag med at finde ud af. Følg med hen på siden, hvor vi er klar med alle detaljer på mobiler og ure, så snart de offentliggøres.

Samsung streamer eventet live på deres hjemmeside.


TAGS
fold
galaxy z flip
galaxy z fold
Samsung

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S