Home » Hovedtelefoner og højttalere » Samsung klar med Sonos-rival
Samsung klar med Sonos-rival

Samsung klar med Sonos-rival

Share

Med M5 og M7 tager Samsung kampen op imod Sonos. Det nye multiroom-system gør det muligt at streame musik overalt i hjemmet og har indbygget Spotify Connect, så millionvis af sange kan streames direkte til højttalerne

Kombinationen af smartphones og streaming-tjenester har hurtigt gjort trådløse lydsystemer populære. Sonos er nærmest blevet synonym med trådløse multirums-løsninger, men flere rivaler er dukket frem på det sidste og nu lancerer Samsung også en helt ny produktfamilie i kategorien.

Med det nye Samsung Multiroom er det muligt at afspille musik, når og hvor du ønsker. Brugeren vælger selv antallet af højttalere efter behov.

Ved lanceringen findes to modeller i farverne sort og hvid – M7, og den noget mindre M5. Systemets hjerne er en hub, der forbindes til en router for derefter at skabe et netværk, hvor den og trådløst kommunikerer med højttalerne – altså helt som vi også kender det fra Sonos.

Se også:  Samsung The Sero [TEST]: Det vildeste der er sket for tv'et i dette årtusinde

Med flere højttalere kan du vælge mellem at spille forskellige sange i forskellige rum, samme sang i alle rum, eller en sang i et rum. Det er også muligt kun at bruge en højttaler og afspille musik via Bluetooth ved hjælp af din smartphone, som kan parres via NFC.

For at styre anlægget skal din smartphone eller en tablet udstyres med app’en ’Samsung Multiroom’. Via app’en styrer du volumen, valg af nummer og valg af højttaler.

App’en indeholder flere forskellige streaming-tjenester. En af dem er Spotify, der er tilgængelig gennem teknologien ’Spotify Connect’. Det betyder, at Spotify henter musikken direkte til anlægget, og ikke via din mobil som almindeligt. Du styrer dog fortsat musikken fra Spotifys mobil-app men slipper for at musikken afbrydes ved eksempelvis indgående opkald.

Se også:  Samsung The Premiere LSP9T [TEST]: Komplet 130" hjemmebio i kompakt kasse

Sammen med dette års smart-tv, udvalgte soundbars, hjemmebiografsystemer og blu-ray-afspillere er det muligt at bygge sin egen trådløse Samsung-familie. Og med hjælp fra Samsung Link Mate kan man også tilslutte WiFi-kompatible enheder fra andre producenter.

Samsung Multiroom er i butikkerne nu. De vejledende priser er 2990 kroner for M7, 2290 kroner for M5, 499 kroner for hub og 2.600 kroner for Link Mate.


TAGS
multirum
Samsung
Sonos
TechLife
Trådløs lyd

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S