Home » TV » Samsung klar med gigantisk 110″ tv til danskerne
Samsung klar med gigantisk 110″ tv til danskerne

Samsung klar med gigantisk 110″ tv til danskerne

Share

Billedet er enormt på Samsungs nye MicroLED-tv og det er prisen også …

Forsalget af den unikke 110” Samsung MicroLED er nu åbnet i Danmark. TV’et er i familien med det kæmpestore “The Wall” tv, der kom for et par år siden:

Samsung klar med gigantisk 219″ tv

Et tv baseret på konfigurerbare moduler, der kunne installeres professionelt. Med den nye 110” MicroLED leverer Samsung for første gang MicroLED-oplevelsen i traditionel TV-form. I modsætning til den tidligere modulmodel kræves der ingen installationsassistance fra eksperter. I den nye 110” MicroLED-model er alt forudinstalleret og kalibreret, hvilket betyder, at brugerne kan drage fordel af smarte funktioner og fantastisk billed- og lydkvalitet.

”Da forbrugerne bruger deres TV til flere funktioner end nogensinde før, er vi utroligt glade for at kunne tilbyde 110” MicroLED med den velkendte Smart Hub. Samsung MicroLED vil omdefinere, hvad en førsteklasses hjemmeoplevelse betyder for forbrugerne” siger Magnus Nilsson, teknisk produktchef TV / AV hos Samsung i Norden.

Se også:  Samsung 870 EVO [TEST]: Bundsolid ssd til fornuftig pris
Avanceret teknologi

Samsungs 110” MicroLED bruger LED-lys i mikrometerstørrelse for at eliminere baggrundsbelysning og farvefiltrering, der normalt forekommer i traditionelle skærme og i stedet producerer lys og farve fra sin egen pixelstruktur. Derudover gengiver den 100 % af DCI og Adobes RGB-farveskala og leverer billeder med en bred og nøjagtig farveskala. Grundet skærmens 4K-opløsning og 8 millioner pixels resulterer dette i fantastiske og ægte farver med nøjagtig lysstyrke.

Derudover er MicroLED lavet af ikke-organisk materiale, hvilket betyder, at de er holdbare og langvarige. Det kan give en levetid på op til 100.000 timer eller over et årti.

Den helt nye Micro AI-processor leverer 4K HDR og skærmen fylder hele 99,99 % af fronten. Den sorte firkant og ramme er fjernet fuldstændigt fra skærmen.

Vild pris

Samsung har udviklet og optimeret sine Smart TV-funktioner for at drage fordel af 110” MicroLEDs store skærm. For eksempel kan brugerne bruge Multi View-funktionen til at se op til fire forskellige kilder samtidigt, hvor hver kilde er 55” på tværs af skærmen. Når denne funktion anvendes, kan seerne forbinde flere eksterne enheder og både se nyheder på den ene flade, film på en anden og samtidig bruge apps på en tredje.

Se også:  Her får du den billigste tv-pakke

Tv’et har et indbygget Majestic Sound System, der leverer 5.1-kanals lyd uden eksterne højttalere. Dens Object Tracking Sound Pro-funktion identificerer objekter, der bevæger sig på skærmen, og projicerer lyden til at følge handlingen. Så når du ser en actionfilm og et fly flyver over hovedet, vil det føles som om, at lyden fra motorerne kommer ovenfra.

110 ”MicroLED vil være tilgængelig i Norden i første halvdel af 2021. De danske priser er ikke offentliggjort endnu, men baseret på den koreanske pris, ser ud til at vi lander omkring 800.000 kroner.


TAGS
microLED
Samsung
tv

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S