Home » Mobiltelefon » Samsung klar med forbedret Flip-mobil: Her er Galaxy Z Flip4
Samsung klar med forbedret Flip-mobil: Her er Galaxy Z Flip4

Samsung klar med forbedret Flip-mobil: Her er Galaxy Z Flip4

Share

Galaxy Z Flip4 fortsætter stilen fra sidste års model, men byder på opgraderinger i design, kamera, processor og ikke mindst software, med en række nye features, der udnytter det foldbare format

I form og dimensioner ligner Galaxy Z Flip4 sin forgænger, dog er hænglet lidt slankere, kanterne mere flade og så kan du nu præge looket i en grad, der ikke tidligere har været muligt. Mobilen kommer i fire forskellige farver (Bora Purple, Graphite, Pink Gold og Blue) og derudover kan man på Samsungs hjemmeside sammensætte sin egen unikke kombination af farver til ydersidens to dele. I alt er der mulighed for 65 forskellige kombinationer. Det koster 499 kroner at vælge sin egen farvekombination.

Den foldbare mobil er ligesom sin forgænger IPX8-certificeret for vandtæthed ned til 1,5 meter i 30 minutter, og konstrueret med slidstærkt Armour aluminium i kanter og hængsel samt det nye Gorilla Glass Victus+ på ydersiden.

Større frontskærm

Yderskærmen er vokset en anelse, fra 1,9″ til 2,1, med tilsvarende højere opløsning, og der er mulighed for at tilpasse den med Galaxy-temaer, brugerdefinerede skrifttyper, ikoner og designs. Man kan skræddersy sin egen coverskærm med nye ur-designs og baggrunde i forskellige formater såsom billeder, GIF’er og video. I det hele taget er der gjort en del for at optimere oplevelsen på coverskærmen, så man kan gøre mere med mobilen i lukket tilstand. Opkald, sms’er og styring af SmartThings kan ske fra coverskærmen.

Se også:  En pen med utrolige evner: Tjek de vilde funktioner i Samsung Galaxy S22 Ultra

Bedre ydelse og batteritid

Processoren er opgraderet til den nye topmodel fra Qualcomm, Snapdragon 8+ gen 1, og der er 8 GB ram. Batteriet er desuden vokset til 3.700 mAh, hvilket bør bidrage til længere levetid. Også opladningshastigheden har fået et boost, så der kan oplades ved op til 25W med kabel og 15W trådløst.

Ligesom forgængeren er der standard- og vidvinkelkamera. Specifikationerne er stort set identiske med forgængerens kameraer. Hver har 12 MP at gøre godt med, og der er OIS på hovedkameraet samt mulighed for 4K/60 fps video. Som på forgængeren er der også 10 MP selfiekamera med 4K/30 fps video.

Sensorerne er dog 65% mere lysstærke end på forgængeren og det, sammen med kræfterne i den nye Snapdragon-processor, skal sikre væsentligt bedre ydelse på alle kameraer, især under mørke forhold.

Se også:  Samsung Galaxy S22 Ultra [TEST]: Mobilen der har det hele

Dertil er det kommet en række nye fotofunktioner, der udnytter det foldbare format. Der er nu endnu bedre muligheder for at tage håndfri billeder og video, når du stiller mobilen oprejst i halvfoldet tilstand, takket være opgraderet FlexCam, der automatisk giver dig kamerabillede øverst og kontrolknapper nederst. Et nyt partnerskab med Meta sikrer, at FlexCam optimeret til de mest populære sociale platforme, herunder Instagram, WhatsApp og Facebook.

En opgraderet Quick Shot-funktion giver desuden bedre muligheder for at tage selfies i høj kvalitet, direkte fra coverskærmen. Start videooptagelse i Quick Shot-tilstand, og skift derefter til Flex-tilstand for at fortsætte optagelsen håndfrit uden at stoppe videoen.

Selfies kan nu også skydes i portrættilstand og du kan se forhåndsvisning i det faktiske fotoforhold, når du bruger Quick Shot.

Se komplette specs, danske priser og lanceringsdato på Samsung Galaxy Z Flip4 her.


TAGS
foldbar mobil
galaxy z flip
Samsung

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S